Szijjártó Péter helyretette a független, objektív RTL Klubot

 RTL Klub rajongók figyelmébe!
Szijjártó Péter a közösségi oldalán megosztotta a tévécsatorna egyik csütörtökön közölt hírét, miszerint a következő három évben új irodabútorok beszerzését tervezi a kormány a közintézményekben, így például minisztériumokban, vidéki kormányhivatalokban vagy szociális intézményekben.

Femina.hu

Az RTL azt sérelmezi, hogy a kormánytagok dolgozószobáit csak a saját stábjuk által készített videókból ismerhetjük, illetve hogy a Pénzügyminisztérium alá tartozó Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság a következő három évben húszmilliárd forintot költene új irodabútorok beszerzésére.
– A riport elején rögtön az én székemet mutatták mint titokzatos, exkluzív kivitelű bútordarabot. Azt a széket, amely legalább 1998 óta van a külügyminiszteri irodában, az elmúlt 22 év alatt nyolc ciklust szolgált végig, és nem is szándékozom lecserélni – tette helyre a csatornát a miniszter.
– Korrekt volt ez a tájékoztatás, RTL Klub? – teszi fel a kérdést a külgazdasági és külügyminiszter.
www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések

  1. Baloldali média hitelességére !

    NOVÁK KATALIN 2019 márciusban , Olaszország Veronai családok világkongresszusán  ,egy nappal előbb a  még el nem hangzót  beszédéről írtak ,a közönség reakciójáról is,mind erre nemes egyszerűséggel legyintve  mondták , na és , le van szarva !
    Kell ennél több ?!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a stílus tipikusan ellenzéki. Ettől nem kell több, még ez is sok!

      Törlés
  2. Én meg úgy gondolom, hogy legyen az RTL klub a benne dolgozókkal lesz@rva !!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Retek Klub már réges régen leszarta önmagát, Gagyi Tv lett!

      Törlés
    2. Mindig is, az volt! A kezdetektől. Már úgy telepítették ide, hogy bomlasszon.

      Törlés
  3. Mi az a Gagyi Tv? Hát a Retek Klub, amit RTL klubnak hazudnak

    VálaszTörlés
  4. A napokban kezdték leadni a reklámot, miszerint az azonos nemüek, mint család, fogadhassanak örökbe gyereket. És ez bármely adásidőben, korlátozás nélkül megy. Ez ellentétes, ezáltal sérti az Ország Alaptörvényét. Ezért a médiaffelügyeletnek panaszt nyújtottam be. Végleg, de legalább fél évre be kellene őket tiltani. Ha másért nem, akkor azért, hogy legyen alapjuk azoknak, akik a sajtószabadság hiányára hívatkoznak.

    VálaszTörlés
  5. Mintegy 50 év után megváltam a televíziótól. Jórészt az RTL klub miatt. Konkrétan a Győzike-show és fajtái miatt lett elegem. Rendben, nem nézem, de kb. tízpercenként felhangosított reklámban hallani két tamponreklám között az érintettek handabandázását...

    VálaszTörlés
  6. Csak egy ugyanolyan ordenáré hazugság, mint az összes többi!!! SZÖRNYŰŰŰŰ!!!

    VálaszTörlés
  7. Ezek mindig hazudnak !
    Ezek csak hazudni tudnak !

    VálaszTörlés
  8. Csak azt nem értem, miért nézitek ennyien ezt a színvonaltalan, hazug RTL klubbot??? Nincs elég csatorna? Majd ha esik a nézettségük, talán(?) elgodolkodnak.

    VálaszTörlés
  9. Miniszter Úr!
    Ne foglalkozzon az irígyekkel, vigye tovább a kabintet, van elég dolga ezek nélkül is ♡

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése