Szandi kemény üzenetet küldött az Orbán-gyűlölőknek

 "Akik szerint a mostani kormány nem elég jó, azoknak azt üzenem, hogy..."

Jómagam úgy látom és érzem, hogy mi magyarok (tisztelet a kivételeknek) csak lázadni, panaszkodni és elégedetlenkedni tudunk. Sírtunk mi mindig, akárki is volt kormányon, hisz nekünk soha nem volt elég jó senki és semmi. Én is átéltem  egyet és mást és ezért magabiztosan merem kijelenteni, hogy ilyen jó és kiegyensúlyozott helyzetben az ország bizony még soha nem volt ezelőtt.
Úgy gondolom, hogy nem elégedetlenkedni kellene, hanem elfogadni és szeretni, szeretni egymást és az országot. Bizton állíthatom, hogy soha nem volt még ilyen jó kezekben ez az ország mint most. Becsüljük meg magunkat és egymást." - nyilatkozta Szandi a Borsnak.
www.borsonline.hu

Megjegyzések

  1. Igen , és ez a baja a moslék katyvasz ellenzéki csürhének ,hogy nincs köztük egy a Hazáját szerető , Magyar népért küzdő igazi állam férfi !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. TI AGYTOK A LEGALJA A LEG HÜLYÉBB A LEG MOSLÉKABIK EMBEREK. AHÁNYAN VAGYTOK. SZARHÁZI FÉRGEK.

      Törlés
    2. A szív bőségéből szól a száj...

      Törlés
    3. Szív bőségéből szól a száj...

      Törlés
    4. Igen ez nagyon igaz, hogy ilyen jó még sosem volt.

      Törlés
    5. Teljesen őszinte, és korrekt hozzászólás Szanditól, teljes mértékben egyet értek vele !!

      Törlés
  2. Teljesen egyetértek Szandikával. Szégyellje magát minden magyar, aki a jelenlegi kormánynak akar keresztbetenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát csak gratulálni tudok neked is meg Szandinak is! Szandinak mindig is jól ment és a mai napig is jól megy! Nézd már neg milyen körülmények között él és nézd meg a békási panel lakókat! Hát van külömbség ,nem is kicsi! Könnyű így dumálni ,hogy mennyire jó az élet ,de ha nincs miből befizetni a számlákat és enni ! Nem hogy inkább csendben maradt volna! De nem csak nyalja a fidesz hátsóját! Szényen !

      Törlés
    2. A Szandinak akkor is lesz ha más fog kormányozni,úgyhogy sztem minden szava igaz.Akinek most nincs annak kormányváltás után még annyi sem lesz!

      Törlés
    3. Ez pontosan így van, akinek most nincs, annak kormányváltás után sem lesz, mert hogy van-e valamid, az nem kormányfüggő. Csak annak van valamilye, aki tesz érte és nem a kormányoktól várja az élete megváltozását. Ne a sültgalambot várjátok, hanem emeljétek fel a feneketeket és változtassatok az életeteken, abban ne bízzatok, hogy amit most ellop a kormány, azt majd a másik kormány nektek adja, van hely a másik kormony zsebében is... :)

      Törlés
    4. Hogy milyen igazad van! Azt hiszi a sok elámított, hogy majd elveszik a mostani kormánytagok vagyonát és szétosztják az emberek között? Hát persze a saját zsebükbe nyomják mert csak azért harcolnak a baloldaliak, hogy az ő zsebükbe is jusson már valami. Gyurcsány sem a kétkezi munkájából lett milliomos és a többi sem. Tudjátok aki dolgozik nem ér rá keresni.

      Törlés
    5. Van olyan, akinek nincs semmilye a Fidesz jóságos, nép szerető kormányzása után? A 420 ezres átlag fizu után? A családonkénti
      7-8 millás megtakarítások ellenére? Na ne hazudjatok!

      Törlés
  3. A szívemből szólt a Szandi ........hajrá MAGYARORSZÁG


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendbe. Is, lene. Ha. Nem. Lopnanak. 3 ezer, milliárd hol. Van amit elloptak. A magannyugdij. Pénzt árból. Észt mondja meg. Valaki. A sok kozzul

      Törlés
    2. https://flagmagazin.hu/mondom-a-magamet/a-magannyugdijpenztar-gate

      Törlés
    3. https://nyugdijmaskeppen.hu/magannyugdijpenztar-manyup/ - vesd össze a kettőt, s valahol ott az igazság.

      Törlés
  4. Ő tesz az országért a többi meg ocsárolja,szomorú!!Gyurcsány anno megmondta akinek nem tetszik el lehet menni!!!!!!!!!!Itt a lehetőség , lehet menni bárhova pl. németbe tele van migránsokkal nagy élmény!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak szólok, hogy az adót elkerülő vállalkozókra mondta.

      Törlés
  5. Baszátok meg a Kibaszott Fidesz kormányokat!!
    Mi nem moslék ok, vagy csürhék vagyunk ahogy It egyes fasz kalap, kalapok szól ak az ellenzekröl..
    Lehet hogy a ti hőn kedvelt szandikátoknak meg nektek jó ez a tolvaj banda.,de nekünk kurvara nem! Jövőre le lesz váltva a Fidesz kormány

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyurcsánykád milyen villában is lakik?? Na ennyit a tolvaj bandáról!!

      Törlés
    2. Szandi nem moslékozott, hanem elmondta a véleményét, amivel sok millió magyar választópolgár egyetért, mert jól emlékszik a múltra: https://bit.ly/3h1BgV3

      Törlés
    3. Na most örüljön, hogy nem olyan helyen van, ahonnan kitilthatják. Ezért biztosan AZONNAL repülne! Moderálja magát uram. Ha nemakad bajt magának! Vagy húzzon el a dk-jához! Odavaló!!!! Itt nincs keresivalója az ilyen szennynek. SÁTÁNISTA BOLOND!!!!

      Törlés
    4. Csókoltatom a nyelvtantanárodat!

      Törlés
  6. Kik vagytok ti? Hogy moslékoztok, csürhéztek minket..
    Olyan emberek vagyunk mint ti, fizikai munkát dolgozó emberek
    Nem közjószágok mint a ti Fidesz buzi orbanotok szemeben

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A válasz megmutatja az embert. Az alpári beszéd prolikra val. Az imádot fletod megmondta....el lehet menni kérem akinek nem tetszik. Csak egyetlen országot mutasson kérem, ahol mindenki, mindig megvan elégedve. Ilyen nincs. És soha de soha nem volt ilyen jó helyzetben Magyarország mint most. Sajnálom magukat akik ellenzéknek mondják magukat,mert nem látnak az orruknál tovább. Ha azt hiszik, hogy a nyugat 1% jobb mint a HAZÁNK akkor óriásit tévednek. Körbe kell nézni, meghalgatni a hireket ..és nem azokra alapozni akik hazudnak.

      Törlés
    2. Maria Grace: Nagyon igazad van neked is, és Szandinak is !-Ennél jobb vezetés nem lesz soha . Ha elbukjuk a választást, és Gyurcsányék lépnek a színre, akkor megnézhetjük magunkat. Akkor mehetünk, bárhová,de ott nem lesz nyugtunk, mert mindenhol csak az erőszakos,önző, migránsokkal, betelepítettekkel találkozhatunk . Nem lesz nyugta a magyar embereknek. Akkor tényleg bejön az amit Gyuferi mondott " El lehet innen menni " Mi magyarok itt születtünk, és itt akarunk élni. A Gyurcsány elüldözöttei is egyre többen jönnek haza végleg.

      Törlés
    3. szegyeld el magad magyarorszag egy elveszett orszag orbannal rohadt szegenyek eltessetek. hagyjuk szandit neki mindene megvan de egesz ma-o ehezik kukazik.

      Törlés
    4. Ha egész Mo. Magyarország kukázik akkor ki tölti fel a kukákat?

      Törlés
  7. Válaszok
    1. miről beszéltek? románia mögött kullogunk. az ottani korrupt vezetőket leválltották. nincs mentelmi jog. loptál? bűnöző vagy. megszegted az esküt. szandika???????

      Törlés
  8. Kedves Szandi ! Nálam ma végleg elkapálta magát! Amennyiben szeretne rajongói egy jelentős részétől megszabadulni, ....akkor a lejobb úton jár. Nagy keresztény hívőknek pedig a Pápa is azt üzeni : "Szeresd felbarátidat, mint tenmagadat. " Kedves Szandi! Én elhiszem, hogy sokakat a Mamájuk nem az eszükért kedvel, és jó magyar szokás mindig a hatalomhoz dörgölőzni, de sajnálattal közlöm, hogy élnek még e hazában gondolkodó lények.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szánalmas,Jól beszél a Szandi,nektek semmi nem jó.

      Törlés
    2. Nézzétek végig az írásokon, mit tudtok, csúnyán beszélni,úszitani, Nem számít mit mondtok tényeket,tolvaj kiált tolvaj

      Törlés
    3. Sajnos de igy van. A tolvaj gazember fleto meg a bandája kiárúsították az országot☹a sír szélén állt Magyarország mire végre eltüntek.

      Törlés
    4. Ugye nem magára gondolt a gondolkodás kifejezésével? Mert ha igen, érdekes meglátás az, hogy a munkájából élőnek csak a Fidesz alatt sikerült többet tenni az asztalára, és ön mégis azt sírja vissza aki csak elvett. Mert ha az interneten megkeresi az adatokat a minimálbér emelésről, és az inflációról, észreveheti, hogy a baloldali vezetések alatt, bizony inkább kivettek a melós zsebéből mint beleraktak volna. De ha Ön azon "gondolkodik" de jó lenne egy kicsivel kevesebbet keresni, jó úton jár a baloldallal.

      Törlés
  9. Szandi nem vagy egyedül.Többen is vagyunk mint gondolnád, csak megkíméljük magunkat az undorító mocskos dumától,tudjuk mi a teendőnk hidd el!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szandinak igaza van !-Egyetértek vele, és minden így gondolkodóval. Ezek után mondhatnak bármit . Nekünk nagyon jó az Orbán - Fidesz-KDNP kormány. Nyugodtan szeretnénk élni gyerekeinkkel és unokáinkkal Magyarországon.

      Törlés
  10. A fél ország mást akar !Demokratikusabb kormányzást,európai és nem nacionalizmustól fűtött viszonyokat,orosz és kínai befolyásmentességet,szabad választást,kiegyensúlyozott belső gazdasági viszonyokat,a nyugdíjasok sokkal nagyobb megbecsülését,a szellem szabadságát /lásd oktatási rendszer kormányzati kisajátitása/.Akik ma mást szeretnének nem elátkozott baloldaliak nem csak liberálisok,hanem jó hírű elismert tudású jobboldaliak összeségében az ELLENZÉK.A jólét jár minden becsületes magyarnak de ebben az oszágban csak a fideszt imádók érezhetik biztonságban és közülük néhányan jólétben magukat.Miért van az hogy a lengyelek kivételével mindenki "szembejön " velünk a sztrádán?Érdemes elgondolkozni utána kezet csókolni Putyinnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha neked az a szabad választás, hogy az eredmény a szád íze szerinti legyen, nagyon messze kerültél az általad áhított "demokráciától". Csak egy apróságot a "jólét jár mindenkinek"-hez felé vezető úton 2001 lemagasabb euró árfolyamán 198 eurót ért a minimálbér. 2009 legmagasabb éves árfolyamán pedig 226 eurót ért. Ma a közeli idők legmagasabb árfolyamán 370Ft/EUR , 452 euró a minimálbér. Ha nem ez a duplázás, a "járó jólét" felé vezető út, akkor a baloldalt kell hatalomba helyezni, és ha nincs szerencsénk akkor nem csak évi 1,7 %-al emelkedik a minimálbér euróértéke, mert ennyi volt a német infláció akkoriban is, mint Gyurcsány alatt, hanem megélhetjük még a Horn alatt elszenvedett 30%-os jövedelemcsökkenést is újra.

      Törlés
  11. nEM HAZUDOZNI ES NEM CSOKOLGATNI KELL, HANEM ODAFIGYELNI ES NEM A MASIKAT HIBAZTATNI, ABBOL SEMMI JO NEM SZARMAZIK!! DE HA TI MINT BUNCSELEKMENYT ELOIDEZO SZEMELYEK, AKIK A TV SZEKHAZAT ES AZT AZ UTCAT AHOL VEGIG MENTETEK CSATATERRE VALTOZTATTATOK AKKOR AZ SZERINGTETEK MI VOLT??? jO INDULATBOL CSINALTATOK??? VAGY HA AZT MONDOM, HOGY A GYURCSANYEK MAR REGEN KIVITTEK A LOPOTT PANZT AZ ORSZABOL, HOGY A MAGYAROK MEG VELETLENUL SE TUDJANAK HOZZANYULNI, AKKOR EZT ERDEMLITEK TI CSURCSANYCSOTANY SZERETOK, ES NE JAJGASSATOK, MERT KERJETEK ATTOL AKINEK SOK VAN ES NINCS HELY MAGYARORSZAGON A PENZENEK!! TI LASKTOK A SAJAT KEZETEK ALTAL ELOALLITOTT LAKASBA, EZ A SZERENCSECSOMAG MEG MINDIG A GYILKOS APROKA VILLABA TEVEKENYKEDIK?? EZ NEKTEK ANNYIRA JO?? ES AZT AMIT MOST IROK, HOGY 2040.IG ELadositotta az orszagot es igen kemyen valutat kell fizetni arrol nem is tudtok, vagy nem akartok tudomast szerezni, es minden amit megcsinalt volna azt ELKUTA a haverjaival, mert kurtak reggel delbe es este, meg orokke, ehhez nem szoltok semmit?? Vagy Ti sem vagytok kulonbek akkor, inkabb es ezert annyira jo nektek ez a sopredek???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyurcsány utolsó évében valóban eladósította Magyarországot. Akkor az egy főre eső államadósság 2,2 millió forint volt. Most 3,9 millió. Ez nem vélemény, nem acsarkodás, ezek számok. Köszönöm.

      Törlés
  12. Csak akkor írj bármilyen véleményt ha megvan hozzá a kultúrád!

    VálaszTörlés
  13. Telyesen igaza van Szandikànak, egyet èrtek vele, hajrà magyarok

    VálaszTörlés
  14. Ezaz. Szandi. Teljes mértékben egyetértek. Isten áldja meg. Magyarország 2010 óta egyre jobb helyzetbe került. Akinek ez sem jó, mert telhetetlen, mert gyűlölködő, sőt hazaárulónak is nevezik az ilyet. Annak mi keresnivalója van Magyarorzságon? SEMMI! Akik nem a hazánkért, és értünk akarnak cselekedni, Isten akaratát, parancsolatait, törvényeit teljesíteni. Hanem mindenféle SÁTÁNI gondolkozás, amit ránk akarnak erőltetni, azoknak üzenjük meg. LE IS ÚT, FEL IS ÚT! El lehet menni!!!! Mert vegye végre mindenki tudomásul! Ezt a hazát elődeink, és mi Istentől kaptuk, hogy munkálkodjunk, érvényesüljünk rajta! Nam azért, hogy holmiféle tolvaj, rablóbandák szétlopkodják! A hitetlenkedők, Istenkáromlók, Istentagadók pedig jobb, ha megtérnek Istenhez, amíg nincs késő! Mert Jézus Urunk eljövetele közelebb van, mint gondolják. Ha addig nemtérnek meg, akkor már késő lesz! Dicsőség Istennek. Jézus Urunk nevében mindörökké. Ámen.

    VálaszTörlés
  15. Telyesen igaza van Szandikànak, èn egyetèrtek vele, most valòban minden szèp ès jò, hajrà magyarok👍✌❤💚🙂🙂🙂

    VálaszTörlés
  16. Ez a ballibbancs bandát el kell zavarni törölni kell az ember kategóriájából

    VálaszTörlés
  17. Majd mindenki eldönti hova akar szavazni Szandibandi😜 Te biztosan jól élsz az állami támogatásokból és fellépésekből ősszejön a gyenge két.három milla plussz apuci aprója is csilingel hónap végén....Másnak egy 200ezret fizető munkája nincsen kiscsillag másfél éve és nem is veszik fel...Na majd ha egy ilyen embernek a helyében leszel akkor lehet jártatni az a lepcses szádat, véleményt alkotni a gyászos kormányodról😏👎👎

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha az Ember megszülrtik erre a földre,kötelessége van, nem peddig várni a sült galambot tálcán, meg hőbőrőgni !

      Törlés
    2. Az igaz, hogy ki mint él, úgy ítél. Viszont megpróbálta-e már Ön, hogy jobban éljen?
      Valószínűleg nem eléggé, csak sodródott az élettel. Pedig mindent lehet, csak akarni kell. Szandi nem csak a tehetsége, hanem a szorgalma miatt is jutott oda, ahol van. Nagyon sok embernek van tehetsége valamihez, de nem aknázza ki, nem fektet bele erőt, időt, szorgalmat, ezért elsikkad és olyanból él meg, amihez semmi kedve, csak a kényszer viszi rá. Erről ki tehet? A legtöbb esetben ő maga. És nem irígykedni, gyűlölködni kell az ilyenre, meg hőbörögni, hogy neki könnyű, hanem úgy csinálni, ahogy ő. Egyébként egyáltalán nem könnyű szakma az övé, tapasztalatból tudom.

      Törlés
    3. Aki jelenleg 2OO.OOO,- ft fizetésből él, az ha 2O1O előtt volt munkahelye, akkor ugyanazért a munkáért, amit ma végez, még 15O.OOO,-ft fizetést se kapott! Ha viszont nem volt munkahelye, ilyenek rengetegen voltak, 12 százaléknál is többen, akkor az ilyen ember segélyekből élt, és folyton csak kuncsorognia kellett a családsegítőnél, hogy sikerüljön kifizetnie a szerény kis rezsijét! Azóta több lett a pénze, kevesebb lett a rezsiköltsége, az adói is csak csökkentek, és ha családott alapított és egészséges gondolkodással gyermekeket akar nemzeni és fölnevelni, akkor olyan kedvezményekhez juthat, amikről ha az álbaloldaliak lennének kormányon, még csak nem is álmodhatna!
      Egy-egy ellenzéki állandóan a 27 százalékos ÁFÁ-nak a magas színtjével vádaskodik! Megjegyzem, ez az adó az ő kedvencei idejében 25 százalékos volt! A külömbség, --ha jól számolunk,-- 2, azaz kettő százalék! És most nézzük meg azokat az adókat, melyek az Orbán kormány regnálása alatt csökkentek! Ha csak a társasági adót, a szem. jöv. adót nézzük, már bőven túlléptük a 2, azaz KETTŐ százalékos ÁFA emelkedést! Miről beszélünk?! És miről beszéljünk?! A minimálbérről? Az Orbán kormány alatt, több mint a duplája lett a korábbinál!!! Az eg.ügyi dolgozók béréről? Az orvosoké több mint 1OO százalékkal, a kisegítő személyzeté több mint 7O százalékkal emelkedett!!! És erre most, a covid alatt, kaptak még plusz 5OO.OOO,-ft-ot! Megérdemelték! Az oktatásügyben , a rendészetben, a közalkalmazotti munkakörben dolgozók, hasonló béremeléseken mentek keresztül! A nyugdíjasoknak ígért nyugdíjak összegének a színtentartása maximálisan be lett tartva!! Sőt! Hiába reklamálnak egyesek, a kormány még efölött is teljesített akkor, amikor külömböző PLUSZ pénzeket juttatott a nyugdíjasokhoz!
      Az, hogy egyes emberek több jövedelemhez jutnak mint mások, ilyen mindig is volt és mindig is lesz! És ha a magasabb jövedelemből élő ember értékesebb munkát végez, mint az alacsonyabb jövedelemből élő, aki kevésbé értékes munkából él, akkor ez is rendben van! Ez mindíg is így volt és így is lesz, amíg világ a világ! Aki nem lopja a pénzt, hanem a tehetsége szerint megdolgozik érte, az azt a pénzt meg is érdemli! És legyen bármilyen társadalmi berendezkedés egy-egy országban, az a helyes, ha ezek, személyválogatás nélkül, mind, mind kinyilváníthatják a véleményüket! És még a magas jövedelműek is kimondhatják az igazságot! Ezt tette a Szandi is! Akinek ez nem tetszik, csakazért, mert neki alacsonyabb a jövedelme, az igen ferde gondolkodással bír!!! Egyenlő joggal éljen mindkettő! Ha bármelyiknek eltér a véleménye a másikétól, az INDOKOLJA azt meg!!! Támassza alá érvekkel a saját elgondolását!!! És így "harcolja" ki az igazát! Mert nem elég csak gyalázkodni, fenyegetőzni, köpködni a másikra! Ettől még nem lesz igaza senkinek!!!

      Törlés
  18. Ellehet gondolkodni ,hogy mi volt és mi van most.Üzenem az előttem szólónak.


    VálaszTörlés
    Válaszok

    1. Száz szónak is egy a vége lásd mit tett Karányony Gergely Budapesttel mert azt mondták a Pestiek mindegy csak a fidesz ne nyerjen. Rengeteg kárt okozott a Magyar társadalomnak!

      Törlés
  19. Igaza van Szandinak! A nagyon okos fiatalok félre vannak vezetve az ellenzék csak őket tudja igazán befolyásolni, nincs tapasztalatuk a múltról, ennyi!

    VálaszTörlés
  20. Hajrá Fidesz...Hajrá Magyarok!!!

    VálaszTörlés
  21. Mégis mit vártok az ellenzéktől? Miért gondoljátok, hogy azok akik már egyszer eladták az országot most majd hozzátesznek? Próbáljátok összegezni az elvárásotokat. Érveljetek!Én öregember vagyok ( 87) sok mindent megéltem már. Huszonhetedik éve vagyok nyugdijas. Meg kell mondjam egyetértek Szandival.

    VálaszTörlés
  22. Én is igy gondolom, egyetértek minden szavával.

    VálaszTörlés
  23. Persze a Rákosi időkhöz képest. Ha olyan jól élünk, miért csak Bulgária van mögöttünk. Minden korban van aki jól él, és sokan vannak szegények.

    VálaszTörlés
  24. Akár merre megyek a világban, a Magyarokat úgy ismerik, "ja az elégedetlenkedő, síró" emberek. Szükség van ellenzékre, de az ellenzéknek nem az a dolga, hogy keresztbe tegyen, hanem, hogy felkavarja az állóvizet. Megigérem nektek, hogy itt lesz a kánaán. Elhiszitek? Nilván nem. Hát így higgyetek a politikusoknak is.

    VálaszTörlés
  25. mindenki higgye el, ha az ellenzék kerül fel a lista élére ? mindjárt fele annyiba fog kerülni minden. dupla annyi lesz a fizetés, a nyugdij. nem kell dolgozni sem. Magyarországon kánaán lesz. Ki álmodik még ?

    VálaszTörlés
  26. Tessenek akkor megkérdezni azokat, akiknek elég kevés pénzük van, igyekeznek akár sírás-rívás nélkül azt is beosztani, ám nehezíti pályájukat az, hogy Szandikánk által remeknek magasztalt "jó?" kezek leírták egykor, hogy attól kezdve az áfa pl. 27%! Alexandra könnyen osztja az észt a magas lováról, mert neki épp fut a szekere, és egyebek közt ezt a terhet is lazán kinyögi!

    VálaszTörlés
  27. " MAGYAROK " !!! vigyàz ha jön a vonat ! - tessék aszt a stamplit kellllö pontossàggal odaütni ahova köl 2022 ben-ban ! , mert csak azért is ; hogy a "nyavaja " kitôrje a sok paraszt brüxxxeli gazembert -tisztelet a kivételnek !!!!!-

    VálaszTörlés
  28. Szandi jól látja a dolgokat! A 27%-os ÁFA-ról néhány szó! Az átlag ÁFA az átlagos vásárlási kosarat figyelembe véve 12-13% Ez a húsok 5%-os és a kenyér 18% -os áfájának köszönhetően! Ezek mind mennek a levesbe ha hatalomra kerülnek! Lesz kétmillió felett 40% jövedelemadó 25%-os ÁFA mindenre ! 4-5-szörös energia árak!

    VálaszTörlés
  29. Family blog(mert ugye magyar neved nem lehet)meg henike és egyéb haza és nemzet ellenes idült Barmok ! Nagyon is moslekok vagytok és csurhek, és ez még a lég enyhébb minősítés amit megérdemeltek ! Úgy aSzandinak mint a több milliós többségnek , és nem utolsó sorban a Magyar Fidesz-Kdnp kormánynak és Orbán Viktornak maximálisan igaza van !!!!! És ezt támasztja alá a nemzetközi hivatali statisztika és persze a magyar kötelet statisztikai kimutatásokat nyilvánosságra hozó intézmények,hivalok !!!! Vergodhettek ahogy akartok,az országnak a többségnek igenis jobb mint bármikor !!!! És hogy még bőven van min javítani és legyőzni,az pont mostantól házzai és eus ,aberalt,anarho fasisztoid libernyak tetvek miatt a van !!!! Mert ti csak az enyémi érdek a pénz és hatalom bitorlasa szellemében tudtok létezni ! Nektek az ország és annak lakói csak eszközök az önző céljaitok eléréséhez ,akkar a Nép a Nemzet léte árán is rühes tetves ,nemzet idegen élősködő büdös patkányok vagytok !!!!

    VálaszTörlés
  30. Én is úgy vagyok a jelenlegi helyzettel, mint János bácsi az ötvenes évek elején, amikor megkérdezték, hogy mikor volt jobb, 20 évvel ezelőtt, vagy most.
    Azt felelte, hogy 20 évvel ezelőtt. Erre majdnem meglincselték, hogy tud ilyet mondani.
    Erre ő: tudják, 20 évvel ezelőtt még fiatalabb voltam, több erőm volt, többet bírtam dolgozni...

    VálaszTörlés
  31. Maximálisan egyet értek a Szandival es Unkownnal.
    Igen jobb,és nem elég a másikra írígykedni mint Henike!!!
    Henike a Szandinak nagyon szorgalmasan kellett tanúlni és dolgozni,és közben 3 gyermeket felnevelni. A jó hang az mindehhez nagyon kevés,de ha erre az alapra nem dolgozik rá igen nagy szorgalommal ,akkor tanulás ,gyermeknevelés mellett, készülődés a fellépésekre ,rengeteg utazás, gyakran a gyerekek továbbtanulása, külønórákra vinni óket, biztos ,hogy sokszór betegen kellett otthagyni őket, mert a koncertet nem lehet lemondani.stb,stb. ÍGY ESIK MEG AZ EMBERREL, HOGY MÁR NEM A BÉKÁSMEGYEREN TUD LAKÁST VENNI, HANEM JOBB HELYEN.
    Attól tud jól menni ,ha nagyon sokat dolgozól és folyamatosan tanúlsz. Napi 16 órában.
    Nem betanított munkás ként, gyakran betegállományban.Stb,stb. Szorgalom, szorgalom, akkor jut majd neked is.!!

    VálaszTörlés
  32. Csak gratulálni tudok! Nagyon-nagyon kellemeset csalódtam benned Szandi! Mindig örömmel tölt el, ha a médiából egy közismert és közkedvelt személy nyíltan mer nyilatkozni ésszerű érvekkel előállva!!!

    VálaszTörlés
  33. Mi is így gondoljuk,jellemző hazánk lakósságára a sírás,de átgondolni,hogy saját életét hol is rontotta el,az nem megy! Nem tanult,dohányzik,iszik,játékgépezik,szórakozik,felelőtlenül válalt gyermekeket???? Próbáljanak rendet rakni a fejükben!

    VálaszTörlés

  34. 88' óta maszek vagyok! Az óta 'ezerrel" dolgozok! Nem úgy mint a hazug tolvaj értelmiségi csűrhe!😤 Itt nem volt rendszer váltás!!/ EZ TÉNY!!🤔/ NINCS DEMOKRÁCIA, DE VAN MAFFIA ÁLLAM!!🤯 SENKI NEM TARTOTTA BE AZ 'ÍGÉRETEIT"!! PL.ELSZÁMOLTATÁS, EURÓ, CSALÁD ÉS KISVÁLLALKOZÓK TÁMOGATÁSA!!🤬 SOHA 5FT. SEM KAPTAM A 3 CSALÁD VAGY A VÁLL. HOZ!!! AZ EGÉSZ ÉRTELMISÉG ELMEHET A F.....!!!
    A FEJÉTŐL BŰZLIK A HAL....🙄

    VálaszTörlés
  35. Mennire igaz, Szandi monden mondata! Sajnos a liberyákok nem szeretik a kiegyesúlyozott állapotokat, a fejlődést, ők folyamatos konfrontációt akarnak, mit lehet nyerni külön, mit lehet lehúzni, eladni suttyomban (Városháza, stb.). Szítani és újra szítani, szellemileg kevésbé értelmes embereket feltüzelni. hogy robbanjon, hogy bosszút álljanak. Miért is? Hát a nemzetellenes szabadságért!

    VálaszTörlés
  36. Az igazság az,hogy Orbán Viktor Úrat én is szeretem és nagyon tiszttelem .!!! Szereti Őt a kedves családja és a magyar nép szine-java. Tiszta kezű és tiszta szivű éleslátású józangondolkodású nemzetét szerető géniusz aki minden gondolatával cselekedetével a hazáját és népét szolgálja ,fúggetlenűl attól ,hogy nemzet-társúnk a világ melyik táján él. A szomorú az,hogy van egy Istentelen megtévedt ellenzékűnk amelyik vak sűket bugyuta és képtelen józanúl gondolkodni, eszébe sem jút,hogy ezzel a hazaárúlás tényét bizonyítja.

    VálaszTörlés
  37. Féreg tolvaj fidesz csürhe! Meg a jól megfizetett követői! Szandika meg csótány Feró 😂

    VálaszTörlés
  38. Neked is érdemes volt élve születni.

    VálaszTörlés
  39. Igaza van Szandinak. Csak azok viszik előre ezt az országot, aki józanul gondolkodik, mint Orbán Viktor !!!

    VálaszTörlés
  40. Szandi hiteltelen napraforgó Ember nem tudja mia szegénység remélem egyszer meg tudja

    VálaszTörlés
  41. Bezzeg, ha annak idején nem lett volna aki felkarol téged, kíváncsi lennék, hogy most hol tartanál. Úgy hogy, jobb ha befogod a csőrödet, és egy kicsit visszavennél az egódból. Tudod, egyszer fent, de lehet egyszer lent .

    VálaszTörlés
  42. Így igaz.Rögös volt az idáig vezető út,nem letérni akarunk,hanem együtt haladni tovább ezen az úton.Isten ,a honfitársaim és Orbán Viktor segítségével.

    VálaszTörlés
  43. Nem hiszem,hogy Szandit sértegetni kellene,vagy bárki mást.Nemkell és nem is lehet mindenben egyetérteni,de nem szeretnék az ellenzék szintjére sűlyedni soha.

    VálaszTörlés
  44. Szandi egy tisztességes családanya,megdolgozott azért amilye van,és a férje is.A butaság,az írígység,és a rosszindulat kikezdi a lelket,irígyé és beteggé teszi .

    VálaszTörlés
  45. Igazából ezért is szeretlek, szíved van, és MAGYAR!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése