Hivatalos: a budapestiek már visszasírják Tarlóst!

 Íme a friss adatok! Gyurcsányék a hajukat tépik!

Egy év sem telt el, és a legfrissebb közvéleménykutatás már azt mutatja, hogy Tarlós István jobb főpolgármester volt.

Nem baj, most szívtok szépen 2024-ig! Legközelebb meggondoljátok, hogy kire szavaztok!


 


 

mindenszo.hu

 

Megjegyzések

  1. Egy nagy baj van! Még pedig, hogy 4 év alatt rengeteget lehet rombolni!!!


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a feladatuk a megrendelőitől.

      Törlés
    2. És mi iss szívunk, akik Tarlósra szavaztunk. Majdnem Bp fele. Sajnos csak majdnem... 😔

      Törlés
  2. A Fidesz házi ebje mint hiteles forrás? Több mint röhögtető! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondja ezt Szoknyás Gyurcsány lábviz cserélője.

      Törlés
    2. Paramparam!neked lehet megfelel ez az igénytelen,tolvaj,
      demszky féle szarházi csőcselék de vannak igényes városlakók akik a pokolba kívánják őket az olyan igénytelen szarokkal együtt mint te! 😉🙂

      Törlés
    3. Akkor olvasd a Soros ebet te idióta!! Az hiteles!!

      Törlés
    4. ...és te kinek vagy a seggnyalója, Paramparamka??
      Micsoda szemét banda él még ebben a városban !"?

      Törlés
    5. Én örülök, hogy Tarlós már nem tud a kormánytól több pénzt kizsarolni a fővárosnak.

      Törlés
    6. Már az elején várható volt mikor karigeri tönkre tette Zuglót, hogy teljesen alkalmatlan polgármesternek ennek tetejében a sok tájékozatlan sötétben nevelt gomba személyek mégis megválasztották fő fő polgármesternek , ezek után jöhet a hülye fejek falba verése ezt a hibát, csak a 22- es választásokkal lehet kijavítani 4-5 milliós X szavazattal a FIDESZ részére és pont !!!

      Törlés
  3. Az elmúlt évet tekintve már most jól látható hogy ez a dk s csicska , politikai prosti a szadeszes demszkit lepipálva , elképesztő rom halmazt , adósságot fog maga után hagyni !

    VálaszTörlés
  4. Ki mint vet úgy arat kormos agyúak!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon meghatározó volt a polgároknak, hogy "szok-libus" kerüljön a trónra. A vörös indulók, megindítja őket, mint az ország több területén. No meg a "zsebpénz" kápráztatja el őket, de piszkosul. Nincsenek elvek, nincs becsület, nincs érték, nincs hagyomány, nincs erkölcs, valahogy kimaradt a neveltetésükből. A szövőnők, az utcaseprők, a hajléktalanok, -Nem akarom őket megbántani - a gyári munkások szervezetten, pirosak, mindig volt egy csop.vez. aki tájékoztatta Őket, az aktuális rendezvényekről, eseményekről, és a kapható jutalmakról. Az Ő gyermekeik, unokáik, akár tanult, akár nem, ezt a hagyomány viszik magukkal az élet minden területén. Köszönöm, hogy elmondhattam.

    VálaszTörlés
  6. Az zavar, hogy megint a vidék fizeti ki a Pestiek nagyképűségét. Mert Budapest négy év alatt csődbe jut.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére 2010 után a fideszes önkormányzati törvény nem teszi lehetővé hogy csődbe jusson. Hitelt csak eleve 1 évre lehet felvenniük

      Törlés
  7. A budapestiek magukat intelligensebbnek tartják, mint magyarország más règióit. Mégis képesek voltak leváltani a rendszerváltás, és Baross óta a legjobb fôpolgármestert. Ez viszont nem vall szárnyaló intelligenciára.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért csak óvatosan a többes számmal!!Nem mindenki olyan sötét,idióta mint ott a ballib térfélen!!Engem is megszivattak ezzel a dilettáns,tutyi-mutyi idióta karácsonnyal és balos sleppjével.Csak egy dolog vígasztal!A sok balfasz aki megszavazta őket most ugyan úgy szopnak!! 😉🙂

      Törlés
    2. Szigorúan csak a Karácsonyra, és a ballib. polgármesterekre szavazókra értettem.

      Törlés
  8. Ki mint vet,úgy arat,persze nyilvánosságra kéne hozni,az idáig szétszórt pénzeket! Gondolom van erre hivatal!!!!!

    VálaszTörlés
  9. Ne vágjátok ki a fákat, mire aggatjuk a kommunistákat!?

    VálaszTörlés
  10. "...már visszasírják?" Én egyrészt Rá szavaztam, másrészt attól a pillanattól visszasírtam, amikor megtudtam az eredményt...Már elnézést, - de miért kellett eddig várni a felismerésre?Ha valaki kerületi polgármesterként be bizonyítja, hogy laikus testvér, hogy ugatja a városve-zetést, akkor fő polgármesterként majd jól fog fungálni???? Ugyan már...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van. A Karácsonyra szavazók csak arra ügyeltek, hogy ne a Fidesz támogatottjára szavazzanak. Az a gyanúm, hogy túlnyomórészt ma is e szerint szavaznának. Még nem látható eléggé Karigeriék hozzá nem értésének eredménye, de ha érezhetőbb is lenne, azt a kormányra mutogatással ki tudnák magyarázni, ill. anélkül is a Fidesz ellenesség vezérelné a balos szavazókat. Attól tartok, ma sem lenne sokkal kevesebb szavazata Karigerinek.

      Törlés
    2. Azt nem értem, miért nem lehet ezt a balféket leváltani, ha egyértelmű, hogy csak kárt okoz Budapestnek, az ott élőknek, sőt, ilyenformán egész Magyarországnak. Miért kell ehhez még több év, hogy végre eltűnjön a színről??? Aki alkalmatlan, váltsák le, rúgják ki, engedjék útjára, döngöljék betonba! Hiszen más munkahelyeken is így van, az arra képteleneket elbocsátják. Ez is "csak" egy munkahely, úgyhogy azt kellene mondani karikerinek, hogy: mars, holnaptól nem kell bejönnöd!!!

      Törlés
  11. Ha valaki bebizonyítja ,hogy kerület polgármesterként alkalmatlan a városrész vezetésére, miért választják meg Fő polgármesternek. Amikor kiderül ,hogy fő polgármesterként csődbe viszi a fő várost , miért kell miniszterelnököt csinálni belőle . Kiemelt liberális követelmény ? , hogy csak olyan vezetőt alkalmazzunk , aki után garantált a csőd állapot ?

    VálaszTörlés

  12. Azon múlott Tarlós István elvesztése a Budapestiek többségének hogy külföldiek is szavazhattak akiknek semmi közük nincs a Budapesthez cak itt élnek .A jövőben ezt kell megakadályozni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a nidermüller nevü tetű fehérjehalmaz behozatott 90000 külföldit, köztük olyanokat akik azt sem tudták, hol van Magyarország, és annak volt köszönhető.

      Törlés
    2. Ez így történt. Ennek "főpróbája" (ezt ők mondták) a Hódmezőv.helyi időközi pm. választás 2018 februárban. Majd 2019-ben is megismételték. Kb. 5000 szavazó "került elő" valahonnan, az előző évek és az országos átlag részvételi arányát kiugróan meghaladóan, mintegy 66%-an szavtak.
      De ugyanígy történt Jászberényben, ahol a néhány szavazat különbség miatt megismételt pm. választáson "hirtelen" kb. 3000-rel többen jelentek meg mint egy hónappal előbb és szinte minden többletszavazat a későbbi győztesre jutott. Meg lehet nézni a számadatokat a "valasztas.hu"-n ! A számok nem hazudnak.

      Törlés
  13. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

  14. Az itt helyeslő kommemtelők közül vajon hányan élnek a fővárosban?🤣
    Én Budapesti vagyok és NEM "sírom" vissza Tarlós urat...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak nem hajléktalan vagy?

      Törlés
    2. Szerintem is lumpi hajléktalan vagy elmebeteg lehet aki Tarlós István ellen szavazat !

      Törlés
  15. Micsoda szöveg ez? "Nem baj, most szívtok szépen 2024-ig! Legközelebb meggondoljátok, hogy kire szavaztok!" Nálunk az egész család Tarlós Istvánra szavazott! Szégyellje magát a cikk írója!

    VálaszTörlés

  16. NÉP A HATALOM, BÁR MIKOR, BÁR MELY PERCBEN LE LEHET VÁLTANI EZT A KÖCSÖG GYURCSÁNY CSICSKÁT! LEGYEN NORMÁLIS ÉLETE A BUDAPESTIEKNEK!

    VálaszTörlés
  17. Karácsony alias Don Quijote de la Budapest infantilis főpolgármestere,aki harcol a miniszterelnökségért. Kádár fogatlan híveire most is számíthat,és a Gyurcsány koalíció által félrevezetethető naiv agymosottakra.Nekik Karácsony már egyszer "bejött".





    VálaszTörlés
  18. Szervezetten előkészültek, s legalább 90 ezer külföldinek lett bejelentett... hivatalosan fővárosi lakcíme, ami feljogosította, h szavazhasson. Ez stratégia volt, ami megtörténhet újból... felkészülhetünk a kormány szavazásra... mert ami kicsiben sikerült nekik az nagyban nem történhet meg... sőt semmilyen szervezet meglepetés nem sikerülhet nekik. A magyar identitásunk a tét. Fiatalság AKARJ hagyomány őrző értelmileg, érzelmileg, ösztönileg, igaz MAGYAR lenni! Ne történjen meg a múlt, gy.klán s sleppje akiknek soha nem volt hazájuk a kárpátok... ne lebeghessenek az életünk felet ismét. Nem volt emberileg méltósága a MAGYARNAK. Stop gyurcsány, stop karácsony... stop liberális EU nyugat.

    VálaszTörlés
  19. Ez a gané tönkre tette Zuglót most tönkre k*rta a Fövárost
    bravó komcsi-náci libernyák csürhe !!!!!!!!!!!

    " bosnyák tér , volt ifjúsági park " kell még több ? !!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  20. Azért a budapestiek beszavazták a Parlamentbe a szabó timikémet, és azt a hülye tordai bencét. Hiteltelenek.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése