Nagyon kemény üzenetet küldött Orbán Schulznak

Ebből megint balhé lesz!

Közleményt adott ki a Miniszterelnöki Sajtóiroda, amiben leírják, hogy Orbán Viktor kormányfő mit válaszolt Martin Schulz német szociáldemokrata politikusnak. Ezt az alábbiakban olvashatják:

Martin Schulz a Deutschlandfunk rádióban a sajtó elnyomásával, antiszemitizmussal és haszonleséssel vádolta Magyarországot.

Nincs igaza, mert állításával ellentétben a magyar sajtó szabadabb és sokszínűbb, mint a német. Antiszemitizmus ügyben pedig elképzelhetetlen Magyarországon az, ami Németországban ma is megtörténhet, zsidó személyek nyílt zaklatása és bántalmazása. Schulz úr éveken át támadta Magyarországot, mert megvédi határait, és nem fogad be bevándorlókat. Pedig a két dolog közötti összefüggés nyilvánvaló.


De legnagyobb lódítása az uniós pénzalapokra vonatkozik. Schulz és sok más német is úgy tesz, mintha ők pénzt adnának a szegényebb országoknak, és nettó befizetők lennének. Pedig éppen fordítva igaz: ők az egységes piacnak nevezett európai gazdasági rendszer nettó haszonélvezői. Az egységes piacon megtermelt profitjuk egy részét adják vissza a többi tagállamnak az Európai Unió költségvetésén keresztül, aminek nagyobbik része ismét náluk szokott kikötni.
Ez az európai gazdasági erőviszonyok realitása, és nekünk ezzel kell együtt élni. De súlyos hipokrácia, ha egyes német politikusok azt várják tőlünk, hogy ezért még hálásak is legyünk. Magyarország esetében az Európai Unió gazdagabb államai élükön Németországgal évente körülbelül 6 milliárd eurót visznek el különböző jogcímeken. Eközben Magyarország az unió költségvetéséből körülbelül évi 4 milliárd eurót kap.
A helyzet világos. Németországnak nem pénzébe kerül Magyarország uniós tagsága, hanem Németország pénzt keres rajtunk. Ráadásul ez a német fölény nem a németek nagyobb szorgalmának vagy tudásának köszönhető. Egyszerűen azért van így, mert Magyarország szovjet megszállás alatt élt, Németországnak pedig csak a harmada. Nyugat-Németország 45 évig tőkét halmozhatott fel, mialatt bennünket a szovjet-kommunisták folyamatosan kifosztottak.
Az örökölt nyugati versenyelőny csökken, mert Közép-Európa felzárkózik, és a 2020-as évek végére - részben az Európai Unió konvergenciapolitikájának köszönhetően - beáll az egyenlő versenyhelyzet. Addig is több önuralmat kérünk Schulz úrtól és elvbarátaitól.


www.origo.hu

Megjegyzések

  1. Ez az Analfabéta senkiházi, előbb tanuljon az iskolában, utána kezdjen pofázni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tökéletesen igaza van Dr,Orbán Viktornak!!!! Az Eu él a nemzet államokból, nem ők adják nekünk a pénzt, hanem mi tartjuk el őket!!!!ÉLŐSKÖDIK AZ EU A NEMZETÁLLAMOK HÁTÁN!!!!!!!!

      Törlés
    2. Ez az élő igaz valóság,a rendszerváltásig a szovjetek raboltak ki bennünket,most pedig igaz burkoltan,de ők ugyan azt teszik velünk!Szégyen rájuk nézve!

      Törlés
  2. Ez a szerencsétlen Schulz még egy érettségit sem tudott összerakni életében! Örülhet, hogy dr. Orbán Viktor szóba áll vele.

    VálaszTörlés
  3. Nem balhé lesz, hanem az folyamatosan van, megoldás mindenképpen egy lehet. nem lesz Unió, szem szovjet, sem eu, sem globál, mert mint nálam sokkal okosabb, tárgyilagos politológus mondta: annyira sokfélékvagyunk, közös nevezőnk soha nem lesz.......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A bábeli zűrzavarhoz nem kell Istenek összekavarni a nyelveket, meg teszik azt az országok vezetői is saját népükkel, ha túl jól megy a dolguk, vagy valami hasznot remélhetnek belőle.

      Törlés
  4. Shulcz ur előbb probálja meg befejezni a tanulmányait itt nálunk max disznó pásztor lehetne

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miközben tudjuk, hogy egy disznópásztor többet tud mezőgazdaságról, gépészetről, feldolgozó iparról, történelemről, mint sokan mások. Schulz úr....

      Törlés
  5. Az ilyen politikai prosti schulz-hoz hasonló bologató soros csicska birkák (beeeee engedjük a migró agytrösztöket , amúgy sz@rt se számít hogy alapjában NY. EU. országaiban milyen magas a munka nélküliség ) vannak többségben - vezetik - az EU. parlamentet , az EU. bíróságot és szinte minden EU. intézményt !

    VálaszTörlés
  6. Remek válasz volt. Egy magyar gazda még a disznóólját sem bízná erre az ostoba, rosszindulatú emberre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A gond az, hogy nagyon sokan nem értik a szöveget. Ez egy kulturált , valóságnak megfelelő, tartalmas válasz volt. K-né

      Törlés
  7. Szeretem minelnökünk stílusát. Soha nem személyeskedik, csak mondja a tényeket, a tutit. Több platformon kéne, mert rohan az idő. Azt látom, hogy az emberek nem látják, hogy,
    vagy Orbán úr, vagy Gyurcsány (micsoda is?). Nem látják át sokan.

    VálaszTörlés
  8. Remek válasz, ahogyan erősödünk a V4-ekkel együtt, annál keményebb válaszok küldhetők a minket pocskondiázó ellenfeleknek vagy ellenségeknek.

    VálaszTörlés
  9. Martin Schulz-nak Grund schule végzettsége van,az nálunk 8 álltalánosnak felel meg. A hitleri Németországban pont ilyen alul iskolázott, primitív embereket válogattak össze a koncetrációs táborok őrzésére, mert ezekből a katonákból hiányzott az empátia,viszont a kegyetlenkedési hajlam magas volt.

    VálaszTörlés
  10. Dr Orban ur a sas, (aquilla non captat muskat) aki nem kapokod a legyek utan! A hatellemis komcsi porvokator Schulz, aki csak azer lett EU kepviselo, mert a nemeteknel nulla teljesitmenye volt es utaljak a komcsi libsi dolgai miatt! Ezek tenyek! En Kosa Lajos nemzetkozileg elismert Marketing Manager es a nemet mai Merkell spicli diktaturat jol ismerem( Stuttgarter Electrolux Eladasi Igazgatoja, a Stuttgarter Vorsorge biztosito general Managere 600 beosztottal) kb 10.000 Marketing Manager kikepzoje! Csak koltsegterites ellenebe elvalalom ( kb 16 Mio Ft, vagy annak megfelelo valuta) hogy a Berlini Magyar nagykovetsegen egy tv radio sajto tajekoztato kereteben nemetul, tolmacs nelkul bemutatom Schulz Soros uzsoras, spekulas pribeknek, es a jelenlevo sajtosoknak a magyar valosagot! Peldaul, a hazugsagukat, hogy azorban kormany 386 ujsagiro kritikust elbocsajtott, amikor osszesen 265 ujsagiro van, es 85 % a magyar nyilvanossagban ellenzeki termekek jelennek meg!TENY! vagy a Gyurcsany fele mondasokat, hazudtunk, nappal ejjel es reggel es nem dolgoztunk csak trukkok szazaival loptunk es csaltunk es el lehet menni ebbol a Qurva orszagbol., es jobb hogy nem tudjatok, hogy a penzek honnan jottek? Itt megszakitas kovetkezne mert az ajult ujsagirokat elszallitanak a korhazakba, akik az eletukben nem gondoltak, hogy egy politikus igy viselkedik es ilyen szavakat hasznal a hazaja ellen! Es a vilag b otranyt, hogy felesege Gyurcsanyne Dobrev Klara az Apro tomeggyilkos unokaja, a zsidoktol lopott villajabol bejentkezik magyar miniszterelnoknak. Ez olyan perverz, mintha Hitler unokaja a Berlini zsidoktol lopott villajabol bejelenkezne nemet kancellarnak! Vagy Bangone, sok a patkany ( kormanyra szavazo) Goebels is igy kezdte, vagy Baranyaine elegem van ebbol a rohadt zsidobol! vagy a rasszista, nemetektol is korozott Dks Niedermuller, aki szerint a kereszteny feher heteroszekszualis az alsobbrendu ember! Tehat demokratikus torvenyek idezeseval tenyekkel bemutatni a magyar valosagot! Ezt nem tudjak elhallgatni, mert konkurencia felelelemnol mindenki megirna, es akkor a nemet, norveg stb kozvelemeny megismerne a valosagot Magyarorszaggal kapcsolatban. Pluszban a nemet gazdasagi minisztert kell idezni, hogy minden a magyaroknal invesztalt egy azazz 1 euro harom azaz 3 eurot fiall nekunk nemeteknek! Nemetek kuss und weiter dienen, pofa be es szolgaljatok tovabb! Kosa Lajos Oslo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hatalmas! Nincs több kérdésem.

      Törlés
    2. Nagyszerű összefoglalója a rideg valóságnak!

      Törlés
    3. Tényleg jó összefoglaló, lenne magyarul írva!

      Törlés
    4. Tisztelt Kósa Lajos úr!
      Fejet hajtok az előtt Uram, amit Ön letett az asztalra, azonban ilyen múlttal a háta mögött egy "kicsivel" jobban is ügyelhetne a helyesírására (ha már a latin mondásokat is így idézi...), mert eléggé slendrián jellemre vall, hogy Ön így ír!
      Vezető beosztásban is így tevékenykedett?
      Ugye nem, mert akkor nem lehetett volna olyan elismert, mint ahogy azt Ön állítja.
      Nem óhajtok utána nézni a szakmai múltjának, maradjunk annyiban hogy elhiszem; ugyanazon az alapon, mint ahogyan van ártatlanság vélelme, én az Ön sorait betudom az "őszinteség vélelmének".
      Nem, nem az ékezetek hiányára célzok (elnézhető hibának veszem, hiszen külföldön nem igazán vannak ilyesfajta billentyűzetek amik a magyar ABC betűivel kompatibilisek), hanem arra, hogy szinte egyetlen sor sincsen az írásában ahol ne ejtett volna valamilyen hibát és kérem higgye el nekem:
      Végig olvasva mind a 24 sorát a figyelem már csak a fegyelem kérdése volt leginkább!
      Amennyiben lehetséges, erre figyeljen oda kérem, mert ez is egyfajta "írásos ujjlenyomat", amellyel nem csak saját magáról állít ki bizonyítványt, de azokat is megtisztelheti a soraival akiknek szánta.

      Üdvözlettel és kiváló Tisztelettel:
      Nagy Attila
      (egy egyszerű melós)

      Törlés
  11. .. ez mind szép és jó, és igaz is, de elsösorban nagyon drága dolog lenne ( 16.000.000 Ft )és sajnos nem sok emberhez jutna el, és a német nyilvánosság elé pláne nem . Az ujságirók egyöntetüen a balliberális mainstream média furulyája szerint táncolnak és teljesen kiferditve interpretálnák a mondottakat, ( lásd a Deutsche Welle legutóbbi TV filmjét ) . Ha Kósa úr a volt hazájáért tenne valamit, megteheti azt más formában is. Sok magyar munkavállalónak 2-3 évi keresete 16.000.000 Ft.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hiszem, hogy emberke az lenne, akinek mondja magát. Ezt helyesírása is cáfolja, valamint a pénzéhsége. Költségtérítésre 16000000 pöngő? Milyen költségei lennének azzal, hogy elmegy egy adott helyre és ott elmond egy beszédet? Amelynek tartalmával mi itthon mindannyian - téma iránt érdeklődők - tisztában vagyunk. Az csak hab a tortán, hogy ezzel próbálja rávenni a médiát, hogy írják meg az igazat. Eddig is megtehették volna, de a parancsuk nem úgy szól és ezt nem fogja felülírni egy alulképzett ügyeskedő ovis trükkje.

      Törlés
  12. Schulz egy szerencsétlen beteg ember, aki folyamatosan hazudik.

    VálaszTörlés
  13. A Marshall segélyről nem is beszélve! Vagy az aranyvonatról.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden szó igaz ! A Marshall segélyről sokan azt sem tudják , miről szól a nóta , sajnos !

      Törlés
  14. A Marshal segélyről nem beszélve!

    VálaszTörlés
  15. Eppen az ilyen ven hazug zsidokat kellene legfobbkeppen kiiktatni a politikai eletbol a vilag minden orszagaban, mar csak azert is mivel ok szitjak leginkabb az antiszemiizmust.

    VálaszTörlés
  16. És ne feledjük, hogy a kolonizálóvá lett, végtelenül rafinált, posztfasiszta-neofasiszta NAGY Németország , a 3. Birodalom megálmodója a multinacionális dolgozóréteg hátán is élősködik! Ez az a németek által gőgösen megvetett, szemrebbenés nélkül kihasznált, alulfizetett réteg, amelyre a legnagyobb súly nehezedik és melynek megléte bizonyítja: a demokrácia szabályai még véletlenül sem érvényesülnek Németországban, a külföldiekre az Alkotmányuk nem vonatkozik. Azt is érdemes lenne egyszer megnézni, mennyi pénzt zsebelnek be hivatalosan a nyelvi sokféleség, a német nyelvi fölény miatt az állítólag "szorgalmas" robotok. A migránsok is egyfajta pénzmosodaként működnek akkor is, ha nem keresnek semmit. A lakástulajdonosok zsebét és az élelmiszer-ill. gyógyszeripar kasszáját gyarapítják a létezésükkel és a segélyekkel, melyeknek forrása egyelőre tisztázatlan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem te nemet gyűlőlő vagy es az igaszsag message jàr attol smit ide fröcsögtèl

      Törlés
  17. Igaza van Dr.Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak. Tiszteljük és Szeretjük Őt. Orbán Viktor Európa legjobb Miniszterelnöke. El a kezekkel Magyarországtól.

    VálaszTörlés
  18. Akkor, valójában gyarmat vagyunk...

    VálaszTörlés
  19. Jó hallani az igaz beszédet olyannak, aki sokáig élt együtt a német képmutatással, tudatlansággal, naivitással és szolgalelkűséggel. Sajnos a 21. századi német morál kontraszelektálódott!

    VálaszTörlés
  20. Sokáig élt átvert agyonhazudott németei között. Azthiszi, hogy töle keletre is hasonló bólogatok élnek. Hát nem. Az ilyen soha nem tanúl, mert olyan közegben mozog ahol az ellopott pénzt mindig megmagyarázzák és az igazát védő polgárnak mindig alul kell maradnia

    VálaszTörlés
  21. Sándor Szabó
    2020. október 7. ·
    Magyarország a II. világháború idején élelmiszert szállított Németországnak, amit az a mai napig nem fizetett ki. A magyar nemzet megdolgozott ezekért az élelmiszer-szállítmányokért. Az adatok most is rendelkezésre állnak a régi statisztikai könyvtárak adatbázisában.
    Az adósság 9.000 milliárd Ft-nak megfelelő összeg .
    Magyarország és Németország között nincs rendezve a II. világháborús adósság, tartozás. A Kádár korszak idején, felvetettük ezt a kérdést az akkori NSZK-nak. Ők akkor hajlandóak lettek volna kifizetni az adósságot, de csak abban az esetben, ha Magyarország elismeri az NSZK-t. Természetesen nem ismertük el a Szovjetunió nyomása miatt.
    Akkor, a tárgyalások eredményeként, mint egy csontot odadobtak nekünk egy kis hitelt, amit természetesen vissza kellett fizetnünk.
    Amióta egyesült a két német ország (NSZK, NDK), talán még jogosabb felvetni ezt a kérdést, mert az egyesülés után újra az egységes Németországhoz fordulhatunk jogos igényünkkel.
    A görögök felvették a németek háborús adósságát, kártérítését a háború után.
    A békeszerződés értelmében hadianyagot nem lehet elszámolni, és ennek értelmében Magyarország nem tartozik Németországnak, mert mi csak hadianyagot kaptunk Németországtól, mi viszont élelmiszert adtunk Németországnak. Az élelmiszer a német lakosság életét mentette meg, mert nagy volt az éhezés főleg a háború vége felé.
    Magyarország politikusai fel sem vetik ennek az adósságnak kérdését vagy tudatlanságuk, vagy félelmük, vagy megalkuvásuk miatt.
    Annak idején a Kádár-diktatúra alatt felvetették az igényt.
    Egyetlen kormány sem veti fel a németeknek, hogy – gyerekek – még tartoztok nekünk elég szép nagy összeggel. A két Németország egyesítésénél a magatehetetlen Horn-kormány még fel sem veti ennek az adósságnak a kérdését.
    Angela Merkel napjainkban pedig a magyar bevándorló politika ellen kardoskodik, de előbb talán rendeznie kellene a régóta húzódó adósságát és csak utána lehetne bármilyen követelése felénk.
    Sajnos ezekről a tényekről a magyar nemzet keveset tud, talán nem is hallott róla sohasem.
    2016. február 02-án kiegészítettük cikkünket, mert sokan kérdezték a forrásunkat:
    A Privatizáció című filmünk forgatásánál többször felvetődött, több interjúalany is említette, olyannyira, hogy Pavics Lázár (egykori pénzügyminisztériumi szakfőtanácsos) – konkrétan – belemondta a kamerába az adatokat (a filmből ez kimaradt, mert nem témája a privatizációnak).
    Akkor egy kis matek (de közgazdászaink, matekosaink is számoljanak!):
    3.138.678.000 pengő (3.1 milliárd pengő) X 4,4 (az 1938-as dollár árfolyam) = 13.8 milliárd dollár (1946-ban).
    70 évvel ezelőttiről beszélünk, számoljunk tovább:
    1%-os kamatos kamattal 27 milliárd dollár
    2%-os kamatos kamattal 54 milliárd dollár
    3%-os kamatos kamattal 106 milliárd dollár…
    Ez mai árfolyamon (290 Ft a dollár árfolyama 2016.02.02-én): 30 ezer milliárd Ft a mai napon Németország ki nem fizetett adóssága felénk (több, mint a cikkben említett 9.000 milliárd Ft!)
    Ha nem kamatos kamattal számoljuk az adósságot (miért is tennénk, hiszen nekünk sem adtak soha semmilyen kedvezményt a kamatokból), akkor is a 13,8 milliárd dollár alaptőke esetén a kamat éves 3% kamattal számolva 70 év alatt 29 milliárd dollárra jön ki, ami együttesen 42,8 milliárd dollár tartozást jelent. Az jelenlegi árfolyamon több, mint 12.000 milliárd Ft tartozás.
    Akárhogyan is számolunk, az adósságot illene rendeznie Németországnak, nekünk sem engedték soha az adósság elengedésének még a gondolatát sem felmerülni...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése