A pornómodell Molnár Anikó elárulta, mire költi a képeivel keresett milliós vagyonát

 Hoppá!

Molnár Anikó már több mint egy éve keres pénzt az OnlyFansen erotikus tartalmaival, az anyagi biztonság pedig lehetővé teszi, hogy szórja a millióit. 

Molnár Anikó tavaly úgy döntött, új dologban próbálja ki magát: saját OnlyFans-oldalt készített, ahova a meztelen tartalmakat tölt fel. Célja, hogy megmutassa, hogy milyen egy női, közel 50-es test. Habár sokan támadták őt, az anyagi biztonság miatt nem hagyta abba a pornómodellkedést, ugyanis milliókat keres vele. 


 

"Van, hogy akár havi 5 millió forintot is megkeresek" - árulta el korábban az egykori valóságshow-sztár, aki erotikus tartalmaival keresi a bevételét

"Sokkal jobban élek, mint egy évvel ezelőttig. Könnyebben is keresem meg a pénzt, meg többet is. Viszont én már nem szeretnék ingatlanokat vásárolni, mert minek... Nincsen örökösöm, nem is lesz már. Nem szeretnék felhalmozni semmit, hanem élményeket szeretnék gyűjteni. Arra szeretném elkölteni, hogy ahol most élek, az szebb legyen. Tegnap vettem egy autót, egy álomautót. Szeretnék utazni, egy olaszországi körutat kocsival, ilyen álmaim vannak" - részletezte a Mokka műsorában.

Kiderült az is, hogy mivel rengeteget dolgozott, nem volt ideje edzeni, emiatt pedig 10 kg-al többet mutat a mérleg. 

www.origo.hu

 

Megjegyzések