Borzalmas dolgokat állít Matthew Perryről egy barátja

Ez azért nagyon durva!

A Jóbarátok sztárja, Matthew Perry, aki a múlt hónapban 54 évesen, ketamin-túladagolás következtében halt meg, állítólag soha nem volt tiszta - legalábbis ezt állítja egy "barátja."

Perry a 2022-ben megjelent bestsellerében azt írta, hogy végül egy tréner és legjobb barátja segítségével győzte le függőségeit. Most előkerült a sztár egy másik "barátja", aki nem kívánta magát megnevezni, de a Daliy Mailnek azt állítja, hogy az egykori Chandler soha nem gyógyult ki a függőségéből: "Mindenkinek hazudott arról, hogy tiszta. Soha nem volt az. 1Ez nagyon szomorú. Ez volt a legnagyobb hazugság, amivel magát is becsapta."

Perry 2022 októberében azt állította, hogy 18 hónapja józan, bár ez egy évvel a halála előtt volt. Egy riporter a halála előtti napon együtt ebédelt vele, és azt mondta, hogy annyira komolyan vette a színész a dolgot, hogy nem volt hajlandó a borlapot sem megfogni.


 

A színész azt írta, hogy 9 millió dollárt költött arra, hogy megpróbálja legyőzni függőségét, hatezer alkalommal volt anonim alkoholisták gyűlésén, 15-ször volt elvonón, és 65-ször került detoxikálóba. A legrosszabb napjain 55 Vicodint szedett be – a gyógyszer fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik, eufóriát is okoz, így könnyen hozzászokást válthat ki, kábítószernek minősül.

Kiderült a halál oka 

Mint írtuk, a napokban bejelentették, mi okozta a sztár halálát. A dokumentum szerint az erős nyugtatószerként használt ketamin, más tényezőkkel együtt azt okozta, hogy a színész elvesztette eszméletét, és belefulladt a jakuzzijába.

A Los Angeles megyei halottkém jelentése közel hét héttel azután készült el, hogy az 54 éves Perryre, aki nyilvánosan elismerte, hogy évtizedekig drog- és alkoholfogyasztó volt, Los Angeles-i otthonának jacuzzijában arccal lefelé, élettelenül lebegve talált rá az asszisztense, aki a végsőkig küzdött, hogy megmentse.

www.origo.hu

 

Megjegyzések