Shane Tusup harmadszor is megtette azt, amit Hosszú Katinkával és Szabó Zsófival

Instagramon jelentették be a nagy hírt

Szintet lépett Shane Tusup, és Nagy Viktória Zoé, ugyanis eljegyezték egymást. A jegyesek közösségi oldalukon közölték a nagyvilággal döntésüket. A boldog jegyesek posztjából kiderül, hogy Shane igazán romantikusra vette a figurát: ugyanott kérte meg kedvese kezét, ahol az első randijuk is történt, a Citadellán – írta meg a borsonline.hu 

Két gyönyörű esti séta a Citadellán. Az egyik az első randi, a második pedig a lánykérés. Az együtt átélt utazások és tapasztalások után örömmel osztjuk meg; hatalmas boldogság, hogy megtaláltuk egymást, a lelkitársunkat, akivel véglegesen összekötjük az életünket! – írja Viktória.

Fotó: Instagram / nagyviktoriazoe

 

A pár szerelme munkakapcsolatból fejlődött ki, Shane Tusup ugyanis edzőként kezdett segíteni a tizenháromszoros Európa-bajnok fitneszmodellnek. Sokáig titkolták viszonyukat, a sajtónyilvánosság előtt is csak idén nyáron jelentek meg először. Tusup és párja félig magyarul, félig angolul kommunikálnak, mivel egyik félnek sem megy még teljesen folyékonyan a másik anyanyelve, de elmondásuk szerint így is remekül megértik egymást.

Nyári, Mokkában adott interjújuk során kiemelték a nyelvi problémák nem okoznak akadályt, sőt olyan, mintha ezer éve ismernék már egymást. Kezdetektől egy húron pendültek, és önmaguk mernek lenni a másik mellett. És ennek nem is lehetne nagyobb bizonyító ereje, mint Viktória gyönyörű gyémántgyűrűje. Valóra válik tehát a szépség szeptemberben kirakott esküvői címlapfotózása is, ahol még azt írta, az nem volt igazi, de reméli hamarosan megtörténik.

www.magyarhirlap.hu

 

Megjegyzések