Megjósolta a saját halálát? – Hajmeresztő teória terjed Matthew Perryről

 Megdöbbentő dolog derült ki!

A tragikusan hirtelen, saját jakuzzijában elhunyt színész halálának valódi okaira a még zajló toxikológiai vizsgálat adhat végleges magyarázatot. Ez azonban még hetekbe is beletelhet, így az interneten meglepő elméletek kezdtek el terjedni. 

Matthew Perry tragikusan hirtelen, 54 évesen halt meg saját otthonának medencéjében, halálának közvetlen oka fulladás volt. Az azonban, hogy miért történt pontosan a tragédia, még rejtély, a színész otthonában ugyanis nem találtak kábítószert, a boncolás nem vezetett eredményre, és a vérvizsgálat nyomán sem derült ki semmi új. Így a toxikológiai vizsgálat az egyetlen, ami további magyarázattal szolgálhat, ennek eredményére azonban még várni kell, akár heteket is. 

Ahogyan az lenni szokott, az információs hézagokat az internet népe fantáziával pótolja, ennek megfelelően abszurd elmélet kezdett el terjedni a színészről. Mint a Bors írja, a rajongók szerint Matthew Perry halálát megelőzően olyan bejegyzéseket tett közzé, melyekkel tudatalattija „üzent”, megjósolva a közelgő véget. Amikor ugyanis Perry magára mint Mattmanre hivatkozott, akkor igazából a tudatalattija akarta jelezni, hogy baj van, és segítsenek rajta.

A színész október 19-én tette fel az egyik ilyen fotót az Instagram-oldalára. A kép az éjszakai várost ábrázolja, melyre Perry rászerkesztette a Batman-logót, s aláírta: 

Aludjon jól mindenki, ma este én vigyázok a városra – Mattman.


 

Következő bejegyzésében néhány apró gyümölcsöt szórt a földre, és ehhez a videóhoz azt írta: „Ma mindössze ennyit ettem. Mattman vagyok.”

Egy másik bejegyzésében a világító Holdat videózta le, hozzátéve: „Meg tudod érteni, hogy mit akarok nektek mondani? Mattman vagyok.” Ehhez már aggódó kommentek sora érkezett, többen is megkérdezték tőle, szüksége van-e segítségre. 

Matthew Perry utolsó fotója későbbi halálának helyszínén, a medencéjében készült: a színész kényelmesen ül a jakuzziban, mögötte a város látszik. „Ó, jó meleg vesz körül, jól érzed benne magad? Mattman vagyok” – írta. 

A Mattman-posztok alapján kreált elmélet annak ellenére terjed, hogy már megcáfolta Athenna Crosby, az a 25 éves modell, akivel Perry utolsó idejét töltötte. Mint a nő elmondta, egész egyszerűen arról van szó, hogy Matthew Perry rajongott Batmanért, autóját is Batmobilnak hívta, magát pedig viccesen Mattmannek. 

Borítókép: Matthew Perryre emlékező rajongók Indiában (Fotó: NurPhoto/AFP/Niharika Kulkarni) 

www.magyarnemzet,hu

 

Megjegyzések