Meglepő kijelentést tett a volt komornyik Katalin hercegnéről

 A walesi hercegné lehet a szívek új királynője? 

Micsoda hasonlóság! A jól érzékelhető közös vonásoknál és személyiségjegyeknél is nagyobb a hasonlóság Katalin hercegné és Diana hercegné között – derül ki az egykori komornyik, Paul Burrell szavaiból. Vilmos feleségéről azt mondja: mindig tudja, mi illő, és mi nem, és, ami a legfontosabb: egy másodpercre sem hiszi magát jobbnak senkinél, csak azért mert ő a királyi család tagja. 

Törődik a néppel. Ezt mondja róla mindenki, kezdve a nép egyszerű emberétől a királyi elemzőkön át a szakértőkig. A hajdani komornyik odáig ment Katalin dicséretében, hogy azt mondta róla: soha nem tett semmi rosszat, és a királyi család nélküle összeomlana szerinte. Hozzátette, Vilmos felesége pont úgy viselkedik, mint ahogy azt hajdanán férje édesanyja is tette. 


 

Látom, hogy az emberekkel a saját szintjükön beszélget. Nem fél lehajolni. Diana is erről volt ismert a királyi családban. Ez egy nagyon klasszikus példa a kettőjük közötti hasonlóságra.

Habár a jelenlegi walesi hercegné igencsak megközelíti egykori elődje szintjét, Vilmos és Harry édesanyja egyedi, és rendkívül különleges volt a komornyik szerint.

Nagyon keményen és helyesen dolgozott mindig. Remek példa volt a nők számára. 

– emlékezett vissza Burrel. Nem csak ebben, de öltözködési stílusában is nagy a hasonlóság Katalin és Diana között.

– fogalmazott az egykori komornyik, akinek szavait az Express idézte.

www.borsonline.hu

 

 

Megjegyzések