Kiderült Cseh Katka féltve őrzött titka

 Erre készülnek! Ne hagyjuk!

Cseh már már nagyon készül a jövő évi választásokra, már azt is eldöntötte, hogy mit fog csinálni a leendő kormány... 

Ezt írja a Facebookon:

„Június 1-jétől, néhány nap múlva megkezdi működését az Európai Ügyészség. A testület feladata az, hogy nyomozzon és vádat emeljen az európai uniós költségvetéssel szemben elkövetett csalásokkal és más, az EU pénzügyi érdekeit sértő bűncselekményekkel kapcsolatban.

/>
Orbán Viktor és a magyar kormány nem csatlakozott az Európai Ügyészséghez, de nekünk 2022 után az egyik első dolgunk lesz ezt megtenni. Ugyanis az Európai Ügyészség az EU olyan szerve, amely garantálja az EU-adófizetők pénzének védelmét a csalással és korrupcióval szemben. Az uniós ügyészség szerepe különösen fontos lesz a jövőben, hiszen a 750 milliárd eurós költségvetésű helyreállítási alap minden fillérjének oda kell megérkeznie, ahová szánják azokat.”

www.vadhajtasok.hu

Megjegyzések



  1. Persze egy bűnözővel az ügyészség élén.

    VálaszTörlés
  2. Hzaáruló soros csicska !!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Marky Z szerint gyozelmuk eseten elszamoltatas lesz es ha ez igaz Cseh Katka legfeljebb a bortonbol kovetheti a politikat. Csakhogy ahhoz elobb meg is kellene nyerni a jovo evi valasztast. Az elszamoltatassal meg egyet is ertenek, csak mar hinni nem lehet benne. Ha Orban sem es Gyurcsany sem szamoltattak el egymast es nem szamoltatattak el joforman egyetlen nagyobb bunozot sem, eltekintve egy-ket kirakatpertol, akkor itt mar valos elszamoltatatas sohasem lesz. Azon mar csak nevetni lehet hogy eppem a Marky szamoltatna el a Gyurcsany familyt. Ennyire naiv senki ne legyen, meg akkor sem ha jol hangzik))

    VálaszTörlés
  4. Ez hülye, nem is kaptunk semmiféle helyreállítási pénzt, akkor mit is fogtok vizsgálni. Inkább azt vizsgáltasd, hogy az általad felvett több millió eu-s pénzt, amit felvettél mire költötted.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése