Harry hercegnek már Diana emléke sem szent:

Ezzel zsarolja a királyi családot, olvassák el!

Harry herceg napról napra több botrányt kavar. 

Harry herceg már zsarolja a királyi családot. Kijelentette, hogy nem hajlandó részt venni édesanyja, Diana hercegnő szobrának avatóján, ha a felesége nem lehet részese az ünnepségnek. Harry azt akarja, hogy Meghan Markle online részt vehessen az szobor leleplezésén, vagy pedig tegyék közzé a videóüzenetét.


 

Bennfentesek szerint Harry csak kifogásokat keres, ugyanis tart attól, az elmúlt időszak botrányai mennyire bolygatták meg amúgy sem zökkenőmentes kapcsolatát a testvérével és a család többi tagjával. Fülöp herceg temetése után sokan reménykedtek a békülésben, de Harry nem maradt nagyanyja mellett a gyászban. Majd sorozatban olyan nyilatkozatokat tett, amellyel vérig sértette apját, Károly herceget és ezáltal a királyi családot is.

"A rideg fogadtatás, amely Fülöp herceg temetésén várta, nem segített a közeledésben. De Harryt nemcsak a családja reakciója rázta meg, hanem a negatív médiavisszhang is, amely azalatt a pár nap alatt is övezte. Most igyekszik kihátrálni a kötelességeiből" - nyilatkozta a Daily Star szerint egy bennfentes.

https://www.borsonline.hu

 

Megjegyzések