Gyurcsány és Dobrev! Most már tényleg elég volt!

 Ez nem semmi! Kocsis Máténak elege lett!

Nehéz higgadtnak maradni, amikor épp maguk beszélnek a bérből és fizetésből élőkről, válságkezelésről, képmutatásról, milliárdosokról, megviselt emberekről – írja Kocsis Máté pénteki Facebook-bejegyzésében. 

„Maguk milliárdosok is úgy lettek, hogy a bűnözőkből és az államközi ügynökökből álló pereputtyuknak komoly befolyása volt a diktatúrában és rendszerváltozás után is” – írja Kocsis Máté, majd hozzáteszi:

Amikor külföldre játszották a nemzeti vagyont, amivel kifosztottak mindent és mindenkit, akkor valahogy nem aggódtak a bérből és fizetésből élőkért. Teflonból van az arcbőrük, az biztos. Tényleg elég volt már magukból!”


 

Gyurcsány és Dobrev! Most már tényleg elég volt❗️
Nehéz higgadtnak maradni, amikor épp maguk beszélnek a bérből és fizetésből élőkről, válságkezelésről, képmutatásról, milliárdosokról, megviselt emberekről.

Maguk milliárdosként élték meg a luxust a lopott budai villájukban,
- amikor a kormányzásuk alatt emberek százezrei kerültek utcára, ...

www.888.hu

Megjegyzések

  1. 1945-UTAN AZ AMUGY IS SZEGENY NYOMORULT MAGYAR NEPET RABOLTAK KINOZTAK ES GYILKOLTAK ES KOZBEN BIBLIKUS PROPAGANDAVAL AKARTAK ALTATNI A NEPET. AKKOR BUKTAK MEG AMIKOR MAR TELJESEN KIFOGYTAK MASOK PENZEBOL. MOST AZOKNAK A GAZTEVOKNEK AZ ALJAS KOLYKEIK PLE POFAVAL EGY MAS FELE HUNBUKKAL MEGIINT A HATALOMERT KUZDENEK. MINDENT MEG KELL TENNI, HOGY A MULT SOHA TOBBE NE ISMETLODJON MEG!

    VálaszTörlés
  2. Ha rajtam múlik nem kerülhet Dobrev hatalomra.Átéltem Nagyapja politikáját,amit nem feledhet a magyar nép.A szabadságharcosok meggyilkolása bőven elég ,ha a többire nem is emlékeztetem a gonosz bolgár származásút.Ne ártson többet a magyarnak!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tisztelt Unknown !

      Egyet értünk a vélemény nyilvánításával !

      Mostmár tényleg elég volt az ádáz ellenségünk
      két firmájából ! / No ! És ? A többi ellenzéki sátánokból is ! /
      Takarodjanak a magyar politikai életből !

      Az elkövetett bűnlajstromuk már az eget sodorja !
      Börtönbe velük ! Továbbá a csalással , lopással szerzett
      vagyonuk elkobzása következik ! Továbbá az országból
      való kiutasítás , a magyar állampolgárságuk elvétele
      sem mellékes !
      Ami késik az nem múlik !

      Törlés
    2. Dobrev-nek menekülnie kellett Bulgariabol mert még halálos ítélet is jöhetett volna ha marad Pápa elleni merényletben játszott nagy szerepet Muszáj volt lelépni Es pont ide jött hogy az utódai boldogítsak Magyarorszagot Apró Antal lánya Apró Piroska na innen is volt mit örökölni Sajnos nem jot

      Törlés
  3. Volt a szomszédban illetve a szomszédunkban egy-egy házaspár,kirabolták országukat,majd végeztek velük.Mi nem fogjuk,hogy addig eljussanak,de húzódjanak villájuk árnyas szobájába,számolgassák az eddig összegyűlt pénzüket,maradjanak csendben,ez lenne részükre a legjobb megoldás-

    VálaszTörlés
  4. MInden szavával egyetértek, Kedves Kocsis Máté, csak gy dolgot hiánylok: MIÉRT NEM MONDJÁK KI VÉGRE HUVTALOSAN IS, HOGY A TÖBB, MINT EZER ÁFTATLAN FEGYVERTELEN HIMNUSZT ÉNEKLÉŐ MAGYAR ÉLETÉNEK KIOLTÁSÁRA 1956 OKTÓBER 25.ÉN A KOSSUTH TÉREN DOBREV NAGYAPJA, APRÓ ANTAL ADTA KI "HIVATALBÓL" A PÁRT KATONAI PARANCSNOKAKÉNT A TÚZPARANCSOT?
    MILRT KELL A TÖMEGGYILKOS UNIKÁJÁT MEGTŰRNÓNK A DEMOKRATIKUS MAGYAR POLITIKA KOZÉLETBEN? NÁCI VEZÉREK PEREPUTTYA NEM VITÉZKEDHET A NÉMET KÖZÉLETBEN,

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése