Szél Bernadett nagyon csúnyán beleszállt Szijjártóba

 Borzalom, ennek a nőnek mindent lehet? Elég volt!

„Most is itt ülök, erről beszélek” – mutatott rá az ellenzéki politikus.

A független képviselőkre vonatkozó új szabályok miatt tiltakozik Hadházy Ákos, Szabó Szabolcs és Szél Bernadett. Utóbbi csütörtök este az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt. A politikusok alkotmányellenesnek tartják azt a törvénymódosítást, ami a független képviselők frakciógyámság alá helyezéséről dönt.

Ez az egész tényleg egy őrület” – kommentálta az új szabályokat Szél Bernadett.

„Pénteken nyújtottam be a lex Lady milliárdot, ami Szijjártó jachtoztatása után került benyújtásra, és hétfőn az eslő adandó alkalommal felvették napirendre, benyújtották és szavaztatták róla a Házat” – mondta Szél.


 

„Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek azon, hogy mennyire próbálnak elhallgattatni,de nem fog menni. Most is itt ülök, erről beszélek” – folytatta Szél, aki szerint a döntés alkotmányellenes, mert törvény biztosítja a képviselők felszólalási jogát.

Mint Bencsik János tegnapi Facebook-posztjából kiderül: Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs felháborodásuknak adtak hangot, de bent sem voltak a törvény megszavazásakor. Egyébként Szél már két éve is az elhallgattatásról posztolt, akkor is hozzátéve, hogy „de most sem sikerült.” Úgy tűnik, azóta nem sok minden változott.

A teljes adást itt nézheti meg.

Elnémítástól tartanak a független képviselők 

www.mandiner.hu

 

Megjegyzések