Nógrádi György ráhúzta a vizes lepedőt az Orbán-gyűlölőkre

 Gyuri bácsi nem finomkodott! - Olvassák el!
Az Európai Unió a koronavírus-járvány idején rosszul vizsgázott, hiszen sikeres uniós megoldás nem született sem a járvány megfékezésére, sem a gazdaság megvédésére. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szerint ugyanez volt igaz a 2008-as pénzügyi válság idején, illetve a migránsválságkor is.

Azt is elmondta, az unió egyik alapvető célja a visegrádi négyek megosztása.



Nógrádi György az M1 Ma reggel című műsorában szombaton kifejtette, az unió egyik alapvető célja a visegrádi négyek megosztása, hogy ne legyen egy olyan sikeres V4 szövetség, amely szembe tud szállni a francia politikával, ne legyen egy olyan sikeres szövetség, amely azt tudja mondani, hogy az Olaszországnak adott pénz gyakorlatilag egy feneketlen hordó, a Görögországnak juttatott pénz pedig nem hozott túl sok sikert.
www.hirado.hu 

Megjegyzések

  1. Idegesek is a soroscsicska brüsszeliták , Orbán Viktor Miniszterellnök és Szijártó Péter Külügy Miniszter munkáját látva !
    Miért (? ) mert nekik nem üres lózung a HAZA MINDEN ELŐTT !!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van !
      Mig az ellenzéki balliberáltnáci moslék katyvasz hazaárulók kezében sorsos csicska brüsszelita rab lánc csörög !

      Törlés
    2. Csak egyet érthetek. Megfogalmazódott,mit én is mondani akartam.

      Törlés
  2. Telesen egyet értek Nógrádival

    VálaszTörlés
  3. Ez a szövetség már 30 éves. Nem voltunk mindig a legjobb barátságban,de vannak elvek,amiket ezek az országok nem adnak fel. Ugyanis vannak,akik érdekek mentén tartanak össze,és vannak,akik értékek mentén. A balliberális gondolkodás az érdekeket nézi. Mivel az érdekeik mások,így soha nem fognak tudni megegyezésre jutni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése