Már a baloldali propagandisták számára is nevetséges Karácsony és Szabó Tímea ötlete

 Timike csúnyán befürdött!

Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor egyik legismertebb propagandistája, Hont András arról írt a saját Facebook oldalán, hogy „Szabó Tímea udvartartása nincs tekintettel semmire. Sem a valóságra, sem a gyermekek nevelési és társasigényeire, sem a kegyeleti szempontokra” - vette észre a Mandiner. 

Mindezt azok után, hogy – amint arról beszámoltunk – a Párbeszéd nevű mikropárt (melynek társelnöke Karácsony Gergely főpolgármester) olyan javaslatot nyújtott be a parlamentbe, amely szigorú feltételekhez kötné azt, hogy valaki a tömegközlekedésen utazhasson. Olyan szigorúakhoz, amelyeknek a nyugdíjasok nem tudnak megfelelni.


 

A propandista indítékai a bejegyzés alapján nyilvánvalóak:

attól retteg, hogy a baloldal rengeteg hibája miatt tovább csökken a népszerűségük, és a Fidesz negyedszer is kétharmaddal győz,

ezért is próbálja abszurd módon azt sugallni, hogy Karácsony nem is ért egyet saját javaslatukkal.

Karácsonyék javaslata annyira abszurd, hogy maga a propagandista – akit a szakmában a 2018-as kampányban Vona Gábornak hízelgő cikkei után kisújágírónak neveznek – is megállapítja: „Látom ellenzéki érzelmű, Karácsonnyal többnyire rokonszenvező idősebb ismerőseimet is, amint felháborodnak, és Karácsonynak tudják be az ötletet. Más fórumokon meg a vásárlási idősáv újbóli bevezetésének szintén párbeszédes javaslata miatt tört ki a népharag”.

Vagyis már a baloldali propagandasajtó munkatársai is rájöttek,

hogy Karácsony és Szabó Tímea önmaguknak is folyamatosan ellentmondó, csak a rombolásra törekvő tevékenysége miatt az eddiginél is több választó fordulhat el a baloldali pártoktól,

ezzel hozzájárulnak a 2022-es negyedik kétharmados Fidesz-győzelemhez.

Szabó Tímea udvartartása nincs tekintettel (… s)em a valóságra, sem a gyermekek nevelési és társasigényeire, sem a kegyeleti szempontokra – írja a propandista végül.

www.magyarnemzet.hu  - www.origo.hu

 

Megjegyzések

  1. Uruk a Szemlőhegyi bitcoin bányász tulaj "Néró" keresztapa ukázának megfelelően cselekedet ez az egér hátsófeléből sohalyként (fing) szálló őszödi csicska csürhe !

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése