Tolvai Reni bevallotta az igazságot, végig igazak voltak a pletykák

Tolvai Reni tiszta vizet öntött a pohárba, egy kommentben vallotta be azt, amiről már hosszú ideje pletykálnak a követői. 

Tolvai Reni / Fotó: Végh István/Bors

Tolvai Reni az utóbbi években nem csupán a csodálatos hangjával hívta fel magára a figyelmet, hanem a szépségével is, ugyanis a követői egyenesen megőrülnek érte, ő pedig minden bizonnyal tökéletesen tisztában van ezzel, hiszen rendszeresen rak ki magáról elképesztően dögös fotókat, amikkel pillanatok alatt felforrósítja a hangulatot – nem csoda, hogy már több, mint 156 ezres követőtáborral büszkélkedhet.

A gyönyörű énekesnő a minap eléggé kiakasztotta a követőit a legutóbbi posztjával, ugyanis elég furcsa dolgot írt a bejegyzéshez. Viszont nem ez volt a legmeglepőbb az egészben, hanem az, hogy reagált egy kommentre, és olyan dolgot osztott meg, amiről eddig csak pletykáltak az emberek, de most beigazolódott, hogy végig igazak voltak a szóbeszédek.

Tolvai Reni tiszta vizet öntött a pohárba

Valaki arra utalt, hogy a híresség arca olyan, mintha erősen plasztikáztatta volna magát, de kiderült, hogy nem erről van szó – Tolvai Reni saját maga öntött tiszta vizet a pohárba, és bevallotta ezzel kapcsolatban az igazságot.

Csak lekerült a sertés jelmez és volt egy mini szájfeltöltés

– válaszolta Tolvai Reni.

Ezzel egyértelművé tette Tolvai Reni, hogy nem feküdt kés alá, csupán lefogyott, és egy kicsit feltöltette a száját, vagyis hiába vádolják azzal egyesek, hogy plasztikai műtéteknek köszönhetően lett ilyen szép, ez nem igaz – az a pletyka viszont igaz, hogy "valamilyen" beavatkozás volt, hiszen a szájfeltöltés is annak számít.

www.borsonline.hu

 

 

 

Megjegyzések