Három év után újra megszólalt a gyönyörű lány, akit volt fiúja brutálisan bántalmazott (18+)

 Rettenetes dolgokat élt át a 18 éves Angel Lynn. A lánynak az elmúlt 3 évben mindent újra kellett tanulni. 

Anyukája nagyon nehezen élte meg az elmúlt időszakot.

Rettenetes dolgokat élt át a 18 éves Angel Lynn, akit 3 évvel ezelőtt elrabolt, és bántalmazott a barátja. A most 22 éves lány súlyos agysérülést szenvedett és lebénult, miután menekülés közben kizuhant az elrablója furgonjából.


 

Angelnek a történtek után mindent újra kellett tanulnia. Az eltelt 3 évben csupán édesanyja segítségével tudott életben maradni. A gyermek felépülése pedig jól halad, sőt olyannyira, hogy hosszú idő után először mondta ki a mama szót. A lány édesanyja elárulta, hogy mit érzett, amikor Angel újra elkezdett beszélni:

- mesélte Nikki, aki azt hitte, hogy a lánya már soha többé nem fog megszólalni.

Angel apja, Paddy elmondta, az elmúlt három évben azért imádkoztak, hogy a lányuk újra elkezdjen beszélni. Nikki, első gondolata az volt, hogy videón megörökítse lánya első szavát.

„Azt hiszem, az orvosok nagyon meghatódtak. Most azt gondolhatják, hogy „wow” - annyira erős” - magyarázta a gyermek édesanyja.

Angelt a barátja, Chay Bowskill rabolta el az utcáról a leicestershire-i Rothleyben még 2020 szeptemberében egy heves vita alkalmával. Az történteket a térfigyelőkamera rögzítette. Angelre 2020 szeptemberében az A6-os autóút mellett találták rá Leicestershire közelében. A rendőrség nem sokkal később pedig elfogta bántalmazóját és emberrablás és kényszerítés miatt emeletek ellene vádat. Chay-t bűnösnek találták, hét és fél évre börtönbe került - írja a Mirror.

www.metropol.hu

 

 

Megjegyzések