Bochkor Gábor páros lábbal szállt bele a szerelmes Shane Tusupba

Elszabadult a pokol. 

Kedd reggel Lovász Laci a szokott módon válogatott a bulvárhírek között, és ráakadt az amerikai edzőről szóló romantikus hírre. Aztán elszabadult a pokol.  

Shane Tusup nevét hallva az embernek eszébe jut néhány dolog. Első körben Hosszú Katinka, aki legnagyobb sikereit az edző feleségeként érte el, majd a viharos válásuk, és persze Szabó Zsófi, aki még viharosabb körülmények között adta vissza neki az eljegyzési gyűrűt. Ezt pörgette végig fejben Bochkor Gábor is, amikor hírét vette, hogy Shane újra szerelmes, majd hangosan ki is mondta, amit gondolt.

Shane Tusup megtalálta élete szerelmét” – olvasta be az egyik hír szalagcímét Lovász Laci, mire Bochkor Gáborból szinte önkénytelenül szakadtak ki a szavak. 


 

– fogalmazott nem túl finoman a honi rádiózás nagyágyúja.

„Viki mellett tényleg önmagam lehetek, nem kell attól tartanom, hogy nevetségessé teszem magam” – olvasta tovább a hírt Laci  élő adásában, amire Gábor értetlenkedve reagált.„Eddig nevetségessé tette magát és azt a nők hozták ki belőle? Hosszú Katinka és Szabó Zsófi? Kihozták belőle azt, ami által nevetségessé vált a szemünkben?” – tette fel a költőinek szánt kérdéseket Gábor, majd így folytatta: „Amit én összeolvastam, mondom mindig egy pici fenntartással, mert ugye minden sztorit csak olvasunk és nem vagyunk ott, de ugye ez a...” – harapta el a mondat végét Bochkor Gábor, aki egyértelműen azokra a hírekre utal, melyek szerint Katinka egykori férje és edzője, és Szabó Zsófi rövid távú jegyese állítólag bántalmazta az úszófenomént és a színésznőt is.

 

 

Megjegyzések