Nagyon kínos helyzetbe hozta magát Szabó Zsófi - videó

 Ezt látniuk kell!

Szabó Zsófi a fogyása óta teljesen megváltozott, amit sokan szóvá is tettek neki. Ő büszke a változásra, ezért sokat mutogatja magát hiányos öltözetben a közösségi oldalain. Szabó a stílusát is fiatalosabbra alakította, mert többen is állítják, hogy sokkal fiatalabbnak tűnik, mint korábban. A sorozatszínésznő épp emiatt került kínos helyzetbe, mert úgy tűnik, nem mindenki szerint olyan fiatalos, mint amilyennek gondolja magát.


 

A 34 éves Szabó Zsófi nemrég indított saját TikTok-oldalt, ahol egyre több videót oszt meg a követőivel. Most egy olyan filtert próbált ki, ami megpróbálja megtippelni a kamerakép alapján, hogy ki hány éves. Szabó büszkén vágott bele a játékba, de a végén elég kínosan és meglepve tette le a telefont, ugyanis a gép nem a várt eredményt jelezte.

A filter nemhogy fiatalított volna rajta, inkább elég sokat öregített Szabó Zsófin. A számláló először 40-nél állt meg egy pillanatra, majd tovább pörgött 55-re, amit szemmel láthatóan nagyon rosszul fogadott az egykori sorozatszínésznő. Az őszinte döbbenet látszik az arcán, amikor a végeredményre pillant, majd hirtelen le is állítja a videót. 

Sok követője próbálta vigasztalni azzal, hogy ez nem egy mesterséges intelligenciával működő program, hanem csak véletlenszerűen ad egy számot mindenkinek. Volt aki szerint a reggeli fáradtság vagy a fények befolyásolták a végeredményt, mindenesetre Szabó Zsófi azóta sem reagált a véleményekre.

A videó ITT tekinthető meg!

www.origo.hu

 

Megjegyzések