Fia árulta el, hogy van jelenleg a magánklinikán ápolt Vitray Tamás

Mutatjuk a részleteket...

Mindenki aggodalmát fejezte ki a tévés rejtélyes nyilatkozata kapcsán. 

Mint arról korábban beszámoltunk, Vitray Tamás kórházba került, ám a ténynél a tévés rejtélyes nyilatkozata, ha lehet, még jobban felzaklatta a tisztelőit:

– Az nem tartozik senkire, hogy mi a bajom... Remélem, minél hamarabb jobban leszek, de most nem tudok ennél többet mondani – mondta szűkszavúan. 


 

A Kossuth-díjas újságíró egyik közeli barátja akkor elárulta: Vitray Tamás nincs egyedül a bajban, gyermekei és családja mellette állnak, mindenben támogatják. Az ismerős azt is elmondta, hogy a tévés jó kondiban van, otthon rendszeresen szobabiciklizik, maga intézte el a dolgait, így remélik a legjobbakat. 

Fia árula el: Vitray nem beteg

A műsorvezető fia, ifjabb Vitray Tamás most tiszta vizet öntött a pohárba édesapja állapota kapcsán:

– Mindenkit megnyugtatok, édesapám jól van, nem beteg, nincs baj. Való igaz, hogy egy egészségügyi intézményben volt a telefonhívás idején. Egy magánklinikán kapott akupunktúrás kezelést. Ez kísérleti jellegű, tehát nem konkrét betegség miatt próbálta ki. A barátai javasolták neki, hogy az orvosi centrumban érdemes lenne megnéznie az eljárást – magyarázta a Blikknek

A lap hozzáteszi: elképzelhető, hogy Vitray egy korábbi balesetben szerzett sérülését igyekszik ilyen módon kúrálni: pár éve ugyanis otthonában leesett a galériáról, és több csigolyáját is eltörte.

Lényeg a lényeg: megnyugodhatnak a tévés rajongói, hiszen nem kell tartaniuk attól, hogy kedvencükkel valami baj történt, semmilyen betegség nem támadta meg.

www.borsonline.hu

 

Megjegyzések