Milliók követelik Amber Heard elbocsátását

Ha a bíróság még nem is, de a rajongók már ítéletet hoztak – olvasható a Híradó.hu cikkében. 

Ádáz csatatérré változott Amber Heard és exférje, Johnny Depp Virginia államban zajló rágalmazási pere, melyben az egykori sztárpár egymást vádolja családon belüli erőszakkal. A színésznő szénája nem áll túl jól, már kétmillióan követelik, hogy rúgják ki az Aquaman második részéből – írja a New York Post.

A The Change.org-on indított beadvány az eddigi legnagyobb közösségi megmozdulás, ami azt kérte egy stúdiótól, hogy váljon meg filmje egyik szereplőjétől.

A petíció kitűzött célja hárommillió aláírás lenne, de a rajongók már most remélik, hogy a Warner Bros. megfontolja a kérésüket – írja a Híradó.hu.


 

Az Amber Heard által indított rágalmazási botrány kirobbanása óta Johnny Deppet kivágták A Karib-tenger kalózai és a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásából is, miközben exfelesége karrierje továbbra is biztosított Hollywoodban.

A színésznő az ellene induló gyűlölet hadjárattal kapcsolatban korábban így nyilatkozott:

A közösségi médiában megjelenő fizetett pletykák és kampányok nem szabályozzák a castingfolyamatot, mert nincs valóságalapjuk. Valójában a rajongók tették lehetővé az Aquaman és az Aquaman 2 létrejöttét. Alig várom, hogy elkezdődjön a forgatás.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Amber Heard amerikai színésznő, Johnny Depp amerikai színész volt felesége perének második tárgyalási napján a virginiai Fairfax megyei bíróságon 2022. április 13-án (Fotó: MTI/EPA/Reuters/Evelyn Hockstein)

www.magyarnemzet.hu

 

 

Megjegyzések