Márki-Zay jobbkeze odasózott egyet a főnökének

 Vihar van a biliben. 

Kész Zoltán a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetőségi tagja, nyílt levélben fordult Márki-Zay Péterhez, ugyanis állítása szerint a bukott politikus nem reagál a megkereséseire. Kész elég bizalmatlan hangnemben kéri számon Márki-Zay-in a mozgalmat támogatók pénzét, és elszámoltatást vár.

„A tisztességről nem beszélni kell, hanem akként viselkedni. Kampányod egyik legfontosabb mondanivalójával, mely szerint azért támadnak, mert nem tűrőd a lopást, mélyen egyetértettem.

Éppen ezért, az MMM vezetőségi tagjaként attól teszem függővé vezetőségi tagságom fenntartását, hogy még ebben a hónapban rendesen elszámolsz a kampánypénzzel.

Az elszámolás az én szememben két dolgot jelent. Egyrészről, fillérre pontosan megtudjuk, hogy mire költötte el az MMM a támogatók pénzét, illetve kiderül a nyilvánosság számára az is egyértelműen, hogy az adományozóktól a kampányra átutalt támogatásokból a megmaradt összeget milyen módon juttatja vissza az MMM az adományozókhoz.


 

Gondolom, mondanom sem kell, hogy az adományozók által egyértelműen célhoz kötötten adott támogatásokat nem a célra felhasználni (például pártot építeni belőle) lopás, amelyet az MMM-ben nem csak te, de senki más sem tűr el.

Várom mindkét elszámolást ezért minél hamarabb!” – írta a Facebookon Kész Zoltán.

Az ügy azonban itt még nem állt meg, ugyanis beszállt a buliba Márki-Zayné Vincze Felícia is, aki természetesen a férje védelmére kelt, és azt sérelmezte, hogy miért nem privátban közli a kérését Kész Zoltán.

Ceglédi a poszt megosztása fölé stílszerűen csak annyit írt, hogy: képzeljétek ezt el kormányon....

 www.888.hu

Megjegyzések