Kálmán Olga nem érti

 Elképesztő! Ez a nő lett képviselő: szánalmas!

A DK felszólítja a „törvénytelen kormányt és az összes fideszes oligarchát, hogy fejezzék be az áremelést, legyen végre elég az élelmiszerek drágulásából” – mondta az ellenzéki párt frakciószóvivője vasárnap a Facebookon közvetített sajtótájékoztatóján.

Kálmán Olga úgy fogalmazott: „Emberileg és politikailag is visszataszítónak tartjuk, hogy az új fideszes elit, az ország leggazdagabb emberei a magyar családok zsebében turkálnak, és a nehezen megkeresett mindennapi betevőn akarnak még gazdagabbak lenni.”



Kiemelte, hogy a legtöbb élelmiszer 20-30 százalékkal drágult alig egy év alatt, és ezen nem segített a kormányzati árstop sem.

„A Fidesz oligarchái az elmúlt években az élelmiszeripart is megszállták, számos vállalkozást kebeleztek be” – mondta a DK politikusa, hozzátéve: „Csányi Sándor és Mészáros Lőrinc cégei brutális áremeléseken vannak túl”.

MTI - www.demokrata.hu

 

 

Megjegyzések

  1. Nem képes kibújni Szemlő hegyi (hazudtunk reggel este délben) komcsi "náci" bőréből !!!!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Olgica, Németországban már akkora az áremelkedés, hogy nem merik előre kiírni az árakat, csak aznap. Ön hol tetszik élni, hogy még nem jutott el a tudatáig, hogy az egész világon ez van, és ahhoz képest, még nálunk ársapka is véd egyes termékeket . Ha Önök lennének kormányon - amitől Isten mentse meg a magyar népet-, már hitelek tömegét vették volna fel.

    VálaszTörlés
  3. Olgát sem kíméli az idő vasfoga,látszik az öregedése,de hogy az elméje még ennél is gyorsabban öregszik,az még jobban látszik. Gyorsan gyámság alá kellene vetetni.Már magára is ártalmas lehet.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése