Bevet atomfegyvereket Putyin?

 A Le Figaro lerántotta a leplet!

Az amerikai hírszerzés szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök elvben kiterjesztheti az Ukrajnában zajló háborút más területekre is, de nem gondolják, hogy atomháborúra készülne, erről írt a Le Figaro. 

Az egyik célpont a Moldovától leváló szakadár Transznisztria lehet, amely földrajzilag az orosz nemzetbiztonság számára kiemelten fontos területen fekszik. 


 

A hírszerzési források arról is beszámoltak, hogy Vlagyimir Putyin valószínüleg csak akkor vetne be atomfegyvert, ha Oroszország biztonságát fenyegetnék, vagyis támadó jelleggel ilyen fegyvereket nem fog használni.

Vagyis az eddigi meglehetősen túlzó, mondhatni a világot ijesztgető CIA-jelentésekkel szemben most az amerikai hírszerzés igen óvatosan fogalmaz, gyakorlatilag azt mondja, Putyin nem készül atomháborúra. 

www.origo.hu

Megjegyzések

  1. Putyin reálisan, és következetesen látja az eseményeket. Tisztában van az ellene irányuló törekvések módszereivel, eszközeivel, céljaival, és saját nemzete érdekében megfelelő módon és mértékben fel is készül.

    VálaszTörlés
  2. AHOGY EN LATOM A POLITIKAI REALIS ESEMENYEKET. AMERIKA EGY KICSITT LAZITOTT A FESZES HURJAIN. UGYANIS A TELJES ELSZIGETELODESSEL A LEGNAGYOBB KAROKAT PONTOSSAN A NYUGATI VILAG FOGJA ELSZENVEDNI. FIGYELEMBEN KELL VENNI AMERIKANAK, HOGY A VILAG NEM OLYAN MINT 5-EVVEL EZ ELOTT.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése