Elon Musk megdöbbent, hogy Trump még mindig ki van tiltva a Twitterről

 Trump kemény visszatérést ígér!

Azzal, hogy Musk megvette a platformot a korábban kitiltott személyek abban bíznak, hogy visszatérhetnek a Twitterre.

Elon Muskot teljesen meglepte, hogy az Egyesült Államok korábbi elnöke meg mindig ki van tiltva a platformról

nyilatkozták a The Wall Street Journalnek források, akik nem rég beszéltek a technológiai mogullal.

A Tesla és a SpaceX fejének 44 milliárd dolláros ajánlatát április 25-én fogadta el a cég igazgatósága. Több kitiltott személy már elkezdte pedzegetni, hogy visszatérhetnek-e az oldalra most, hogy Musk megszerezte a portált.


 

Ennek ellenére Donald Trump a Fox Newsnak adott interjújában azt mondta, hogy

nem fog visszatérni a Twitterre.

Ehelyett a követői a saját közösségi média oldalán, a TRUTH-on olvashatják majd a posztjait olvasható a Business Insider oldalán.

Remélem Elon megveszi a Twittert, mert ő egy jó ember, aki javítani fog a platformon. Ennek ellenére én mindenképpen a TRUTH-on fogok maradni

— nyilatkozta Trump még korábban.

Donald Trumpot 2021 januárjában tiltották ki a Twitterről miután támogatói megrohamozták a Capitoliumot, hogy megakadályozzák a 2020-as választások hitelesítését. A vádak szerint Trump tweetjei megsértették az oldal dezinformáció terjesztésére és az erőszakra felbújtásra vonatkozó előírásait. 

Elon Musk azt állítja magáról, hogy vissza tudja terelni a Twittert a helyes útra, magát pedig a szólásszabadság elkötelezett hívének nevezete egy bejegyzésében.

A nagy szavak ellenére a Business Insider munkatársa felhívta rá a figyelmet Musk korábban perrel fenyegetett olyan bloggereket, akik kritikus hangot ütöttek meg vele szemben, illetve arról is vannak hírek, hogy elbocsátotta azokat az munkatársait, akik nem értettek egyet vele.

www.vg.hu

 

 

 

Megjegyzések