Így dőzsöl az emberek pénzén Horváth Csaba zuglói polgármester! - Mutatjuk a luxusvillát, gázzal (!) fűthető üvegházakkal!

Lebuktak a g@zemberek! A Pálmafás villa titka!

Horváth Csabának pálmafás villája is van Budán

Egyre több minden derül ki Horváth Csaba luxuséletmódjával kapcsolatban.

Zugló szocialista polgármestere pár napja azzal került a címlapokra, hogy egy 1278 négyzetméteres telken fekvő, mediterrán hangulatú, négyszáz négyzetméteres villában él, aminek kertjében Dél-Amerikában őshonos cserjepálmákat ültetett, közvetlenül a medencéje partjára.

Horváth Csaba budai luxusvillája medencével, napelemparkkal – bekarikázva a fűtött üvegházak, amelyekben a pálmafákat tartja (Fotó: Metropol)

 

Az egzotikus növényekhez ráadásul gázzal (!) fűthető üvegházakat is építtetett, hogy azok gond nélkül átvészeljék a hidegebb hónapokat.

A parkolópénzek lenyúlásából jöttek a milliók?

A Metropol tudósítása alapján, egy vallomás szerint Horváth Csaba több alkalommal is tízmilliós nagyságrendben vett át vesztegetési pénzeket a zuglói parkolást üzemeltető cég vezetőjétől. 


 

A veterán MSZP-s politikus és párttársa, Tóth Csaba a megindult büntetőeljárás adatai szerint havi 10-15 milliót, összesen több mint 250 millió forintot kapott 2017 és 2019 között a parkoló autósok pénzéből.

A zuglói polgármester a pénzt rendszeresen egy Kálvin téri kávézóban vette át – olvasható a Metropol cikkében.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

www.magyarnemzet.hu

 

Megjegyzések