Ezért nincs mimikája Tornóczky Anitának

Íme a nagy vallomás!

Az egykori műsorvezető most beszélt arról, hogy amit sokan szépészeti műtétnek hisznek, egy sokkal fájdalmasabb beavatkozás végeredménye. Bulvárösszefoglaló. 

Tornóczky Anitának nem tett jót a fogszabályzás

A Konyhafőnök VIP-ben teljesen másképp néz ki, mint amit megszoktunk, ezért az egykori műsorvezető most elárulta, mi is történt az arcával. Ha te is tudni akarod, akkor csak ide kell kattintanod

Az első közös kép Szabó Zsófiról és Shane-ről

Megtört a jég, a BEST magazinban először mesélt szerelmük történetéről a kapcsolatukat immár a nyilvánosság előtt is vállaló Szabó Zsófi és Shane Tusup, valamint közös képek is készültek róluk. Vallomásukat és a friss fotót a párról ebben a cikkben találod.



 

Farm VIP: Holló szerint Erdélyi Mónika egy időzített bomba

Tagcsere volt a realityben, és bár Mónikát is örömmel fogadták újdonsült csapattársai, a bizonytalansága és az önmagába vetetett hitének hiánya új társainak is hamar szemet szúrt. Bővebben

Orbán 1940-es évekbeli darabra cserélte a tollát

Szűcs Tamás tolljavító levelet írt Orbán Viktornak, mondván, hogy a kormányfő nagyjából 25 ezer forintba kerülő tolla nincs arányban azzal a reprezentatív környezettel, ahol a tollat használta, valamint a státuszával. A szakember volt a legjobban meglepve, amikor néhány napja megcsörrent a telefonja és közölték vele, a miniszterelnök kávézni várja őt. A kávézásról készült felvételt itt nézheted meg.

Meghalt Ambrus Kyri táncdalénekesnő

76 éves korában meghalt Ambrus Kyri, aki a Táncdalfesztiválnak köszönhetően futott be sikeres énekesi karriert. Pályájáról egy rövid összefoglalót itt olvashatsz.

A Nagy Ő: Tóth Dávid korábban volt már vőlegény, de nem a tervek szerint alakult a kapcsolata

Vasárnap este startol A Nagy Ő, ahol ezúttal Tóth Dávid keresi az igazit. A sportoló maga sem tudta, hogy mire vállalkozik, de pozitív élményként élte meg a forgatást. Elárulta, milyen lányt keres. A részletekért erre a linkre kattints.

Bereczki Zoltán elárulta, hogyan kérte meg Bata Éva kezét

Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy Bereczki Zoltán titokban elvette feleségül Bata Évát. A színész egy reggeli tévéműsorban mesélte el, milyen romantikus lánykérést tervezett el titokban, és hogy végül mivel kellett beérnie a párjának. Íme.

Másfél év után válik a magyar szépségkirálynő

Zátonyra futott Szunai Linda házassága, másfél év után válnak a férjével. A szépségkirálynő elmondta, jelenleg nem vágyik új szerelemre, és azt is elárulta, mivel tölti szingliként a napjait. Ha kíváncsi vagy, ide kattints.

Joshi Bharat elhagyja a Life TV-t, sejthető, miért döntött így

Joshi Bharat úgy döntött, nem hosszabbítja meg a szerződését a csatornánál. Mi történt? Innen kiderül.

https://www.startlap.hu/

 

Megjegyzések