Aggasztó hírek érkeztek Csollány Szilveszter állapotáról

 Imádkozzunk!

Az 51 éves korábbi tornászt december 3-án tüdőgyulladással szállították kórházba. A hírek szerint az olimpiai bajnok sportoló állapota továbbra is súlyos, még mindig lélegeztetőgépen tartják.

A gyűrűn 1996-ban olimpiai ezüst- majd 2000-ben aranyérmet szerzett, világ- és Európa-bajnok Csollány Szilveszter múlt pénteken tüdőgyulladással került a soproni kórházba. A gyorsan romló állapota miatt Budapestre vitték, a hírek szerint koronavírussal fertőződött meg.

A Bors megírta, hogy a korábbi tornászt még mindig az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet Covid-osztályán kezelik, továbbra is lélegeztetőgépen tartják, semmit sem javult az állapota, helyzete mmindig válságos.


 

A népszerű gyermekorvos, Novák Hunor a Facebookon azt írta, szerinte Csollányt becsapták az álhírekkel, mert a tornász oltásellenes bejegyzéseket tett közzé a közösségi oldalán.

"Nem szeretném, ha Csollány Szilveszter is Kóbor János sorsára jutna.Nem kell, hogy a kórházból hazaengedve hamut szórjon utána a fejére vagy hogy az oltások mellett kampányoljon majd ezek után. Szilveszter, átvertek! Szilveszter, tévedtél - de ez nem érdekel, csak gyógyulj meg mihamarabb! Az oltásellenes propaganda, a gődényista áltudomány életveszélyes, ezért küzdök ellene régóta. 1-1 poszt vagy megosztás életeket menthet, vagy épp vehet el" - írta Novák.

www.origo.hu

Megjegyzések

  1. Ha az egészséges Szilvesztert is felrakták lélegeztető gépre, ahogy az egészséges Kóbort, akkor nagyon kérdéses, hogy lejön-e róla élve, ahogy Kóbor sem jött le róla élve. Mintha a tüdőgyulladás egy földönkívüli halásos betegség lenne, és az orvosok tátott szájjal állnak előtte, mintha most először találkoztak volna ezzel a betegséggel, és nem tudják, hogyan kell gyógyítani. Avagy mostantól a politikusok mondják meg az orvosoknak, hogyan kell gyógyítani egy tüdőgyulladást?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a politikusok csak mondják, hogy mit kellene tenni, de az orvosok gyógyítanak. Akit lehet meggyógyítanak. Nem is értem, hogy lehet ilyen butaságot írni, hogy azért haltak meg, mert lélegeztető gépre rakták őket egészségesen.

      Törlés

Megjegyzés küldése