Gyurcsány: Dobrev Klárának fogják hívni a következő miniszterelnököt

 Magabiztos a Feri!

Gyulán nyilatkozott egy helyi baloldali lapnak a szemkilövető, abban a városban, ahol egykoron megalapította a DK elődjének számító platformját a szocialista párton belül.

Gyulára érkezett csütörtökön délben Gyurcsány Ferenc a baloldali előválasztási kampánykörútja keretében hogy Leel-Őssy Gábor, a párt jelöltje mellett kampányoljon. A Demokratikus Koalíció elnöke a többi között arról beszélt a Gyulai Hírlapnak, hogy szerinte milyen összetételű lesz az új kormány 2022-ben Magyarországon.


 

A város különösen közel áll a DK vezetőjének szívéhez, hiszen 2010 októberében itt hirdette meg Gyurcsány Ferenc az akkor még az MSZP-n belül szerveződő új baloldali platformot, és a párt azóta is erős helyi szervezettel bír. A lap kíváncsi volt, hogyan értékeli Gyurcsány pártja elmúlt 10 évét, és milyennek látja annak jövőjét.

Forrás: Mandiner

www.vadhajtasok.hu

Megjegyzések

  1. .. 120 éve gyalázzák az országot, a nemzetet, kirabolták már az arisztokráciát, a középosztályt, elzüllesztették a parasztságot (elvették mindenüket, még az utolsó tehénkéjüket is az istállójukból) , legutóbb kirabolták a Nemzeti Bankot (a teljes aranykészlet eltünt). A "vörös bárók" 1000 Milliárdokat tüntettek el az off-shore számlákon. Most alig várjuk öket vissza, h. ujra elkezdhessék a garázdálkodást.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a geciládát régen elkellett volna földelni az apró fattyúval együtt!!

    VálaszTörlés
  3. Tisztelt Joe Luis Torrente Úr !

    Egyet értünk a kommentjével !
    Ami késik , az nem múlik !

    Gratulálunk a soraihoz !

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése