Szívbemarkoló látvány, így néz ki Koós János sírja - Fotó!

 Szörnyű!

A színész a Farkasréti temető művészparcellájában nyugszik, közel a legjobb barátja, Bajor Imre nyughelyéhez.

Az elmúlt hónapok időjárása nem kímélte a temetőket sem, a meleg miatt a sírokra kihelyezett virágok órákon belül elhervadnak. Koós János végső nyughelye sem úgy néz ki mint, amit rendszeresen látogatnak.

A 2019-ben elhunyt Koós János síremléke fekete márványból készült, és alig pár lépésre található Bajor Imre, becenevén a Kicsihuszár végső nyughelyétől. Mint ismeretes, a két hírességet legendás barátság fűzte össze – írja a Ripost.

Fotó: Ripost
Fotó:Ripost

 

Koós sírja valóságos zarándokhellyé vált, mindig volt rajta friss virág, épp ezért lepődött meg kicsit a Ripost olvasója, amikor meglátta.

Óriási tisztelője voltam Koós Jánosnak, nyomon követtem a pályafutását, és bár személyesen sosem találkoztunk, nagyon szimpatikusnak is tűnt. A temetése után rendszeresen látogattam a sírját, ami volt már szebb állapotban is, de hát ebben a hőségben sajnos nem sokáig maradnak meg a friss virágok” – mondta a lap olvasója, Ilona, aki két képet is küldött a sírról.

https://metropol.hu

 

 

Megjegyzések

  1. Milyen aljas gender izé , ki képes bemocskolni egy sírt , hogy rossz színbe tüntessen fel egy hírességet és annak családját !!

    VálaszTörlés
  2. Nem kell itten vagdalkozni drága Kanabea ... vihar volt, a szél hozza , viszi a száraz dolgokat , ezt nem bemocskolták , a természet tette vele. A hozzátartozók, Koós János kedvelők szépen lesepergetik róla a száraz növénymaradékokat , szó sincs itt rossz színben "feltüntetésről" Isten adott neki gondtalan nyugodalmat , emlékét mi kell megőrizzük, emberségesen , nem vagdalkozva , ha Budapesten élnék, bizony lesepergetném .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. En nem igy látom ! már a cime felháboritó ! " Szörnyü ! Igy néz ki Koós János sirja" és ez szerinted milyen "szinben való feltüntetés ?" egy szeretettteljes családról : nem ilyen cimmel kezdenék a cikket ! de értelmezze ki-ki maga szája-ize szerint ! ( nekem ez túl keserü!)

      Törlés

Megjegyzés küldése