Újabb titokra derült fény VV Fanniról

Figyelem! Felkavaró történet!

VV Fanni barátnője elárulta, hogy a lány szeretett volna felhagyni a foglalkozásával, hogy családja és gyereke legyen.

Novozánszki Fanni barátnője nyilatkozott a lányról, aki azt tervezte, hogy megházasodik és gyerekeket szül, fel akart hagyni a szakmával.

"Fanni egy végtelenül őszinte, jó kedélyű lány volt, aki mérhetetlenül vágyott a szerelemre. Egy gazdag, szerető férjet szeretett volna, akinek gyerekeket szülhet és akivel gondtalanul élhet" - mondta a Borsnak Fanni barátnője, aki azt is elárulta, a lány fel akart hagyni a szakmával, hogy normális életet élhessen. Előtte azonban még szeretett volna biztos egzisztenciát teremteni magának. 


 

"Nehéz ebből a szakmából kiszállni, mert nagyon jó pénzkereseti lehetőség. De Fanni az eltűnése előtt már besokallt, nagyon elege volt az egészből. Pihenni akart, ezért a mellműtétje pont kapóra jött volna, de végül, ki tudja miért, lemondta, pedig akkoriban arra vágyott a legjobban" - tette hozzá a barátnő.

"Mindig a topon akart lenni, és ott is volt. Sokat foglalkozott magával, a halála előtt is négyszázezret költött arc- és szájfeltöltésre. A szakma legjobbja akart lenni, sokat mondogatta, hogy nem hibázhat. Pontosan emiatt nem ivott, nem drogozott, és arra törekedett, hogy minden vendége jó érzéssel gondoljon rá vissza. Ő így volt elégedett" - árulta el a barátnő, aki tartja a kapcsolatot Fanni édesanyjával.

"Legutóbb épp pár napja beszéltem Fanni anyukájával. Én is anya vagyok, tökéletesen megértem, hogy képtelen megnyugvást találni, főleg úgy, hogy el sem tudja temetni a lányát. Fanni szobájában még ott vannak a holmijai, sokszor bemegy, sírdogál. Leginkább Fanni öccse tartja benne a lelket, akinek az egész lénye a lányára emlékezteti" - mondta.

www.life.hu

 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése