Kovács Zoltán rápirított az áskálódó gyülölködőkre

 Hangol már (Soros) zenekar!

Vera Jourová bizottsági alelnök 2020-ban tett kijelentései magasan felülmúlták várakozásainkat és Soros helytartói idén is a politikai leckéztetés kottájából játszanak. Soros hű szövetségese egy hétfői interjúban egyebek mellett kijelentette, hogy a költségvetési szankciókkal hatalmas eszköz van a Bizottság kezében, mellyel nagyon sok uniós pénzt tudnak blokkolni. 


 

Íme néhány tény a brüsszeli biztosról:

⚠ Jourová hazánk és Lengyelország ellen indított jogállamisági hadjárat vezéralakja, aki – legyünk őszinték – az elmúlt évben többször is bizonyította alkalmatlanságát a biztosi pozícióra. Nyíltan támadja hazánkat, ügyet sem vetve az EU által oly nagyra tartott pártatlanságra.
⚠ Egy tavalyi interjúban “beteg demokráciának” nevezte Magyarországot, és azt se felejtsük el, hogy szerinte a magyar emberek nincsenek abban a helyzetben, hogy önálló véleményt formálhassanak! Az hagyján, hogy ezekkel a kijelentéseivel az európai értékekkel szemben cselekszik, de megalázza a magyar választópolgárokat is.
⚠ Jourová Magyarország iránti hozzáállását Donáth Anna is bizonyította, aki egy kiszivárgott videó tanúsága szerint rendszeresen egyeztet a biztossal.
⚠ De nem Jourová az egyetlen brüsszeli politikus, aki hazánkat ekézi: egy zenekarban játszik vele Didier Reynders, Karatina Barley, Guy Verhofstadt vagy éppen Frans Timmermans.
 

Megjegyzések

  1. Az EU vezetőit nem az 504 millió választásra jogosult választotta meg! De akkor ki?!
    Ők megválasztgatják egymást gond nélkül az általuk kreált gittegyletekbe.
    A tagországok bele egyezése nélkül.
    Ki hatalmazta fel erre őket?! Senki? Akkor milyen jogi alapon működnek?!
    "A csürhe lényege egyébként, jelentését tekintve: együtt őrzött disznók csoportja, ami több tulajdonos disznaiból áll, amelyek – a kondával ellentétben – naponta hazajártak. A szó átvitt értelemben zajos, fegyelmezetlen csoportot, szervezetlen személyek összességét is jelölheti.

    VálaszTörlés
  2. Talán ha a nemzetállamok képviselői valóban a küldő országot képviselve összefognának és olyan határozatot hoznának amelyben feloszlatnának minden olyan bizottságot amelynek megléte, önkényes létrehozása ellentétes az eredeti 1992-es alapszerződéssel és eltávolítanák az ön-jelölteket és az egymást kinevezőket akkor el lehetne kezdeni az eredeti szándék szerinti működést. Az EU a nemzetállamok gazdasági, pénzügyi szervezetének a fóruma. Nem lehet több! A szuverén államok kölcsönös érdekein alapuló gazdasági szövetség. Az ezen túlterjeszkedő összes tevékenységet, jogot meg kell szüntetni. Az ezeket működtető személyeket a pozíciójukkal együtt el kell távolítani az EU rendszeréből. Az erősebb és a gyorsabb fog nyerni itt is mint minden területén az életnek. A szolgalelkűek örökre szolgák maradnak. A 27 tagállamból nagy valószínűséggel 14-16 tagállam hadra fogható ebben a kérdésben. A tagországoknak az EU bürokráciája nélkül, a felett önállóan kell határozatot hoznia az EU felépítési rendszeréről és működéséről!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése