Dobrev Klára elszólta magát

Ez valami döbbenet!

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Gyurcsány Ferencnek és feleségének válságkezelés ügyében inkább csöndben kéne maradni.

Hollik István Facebook-oldalán tett közzé egy videót, melyben rámutat, hogy Dobrev Klára egy napokban megjelent interjúban elszólta magát a 2009-es válságkezeléssel kapcsolatban. A DK-s politikus azt mondta: „bizonyos értelemben megértettük a 2008-9-es válságkezelés kudarcát, ahol sikerült megmenteni a bankokat, a gazdaságot, de nem sikerült megmenteni az embereket”.


 

A videóban a Fidesz kommunikációs igazgatója úgy fogalmaz: „a baloldal 2009-ben elvett egyhavi nyugdíjat és egyhavi bért, megemelte az adókat, megszűntette az otthontermetési programokat, mindezzel államcsőd közeli helyzetbe sodorta az országot, ezért az IMF-et is be kellett hívnia”. Hollik végül hangsúlyozta: „a tények tükrében Gyurcsány Ferencnek és feleségének két dolga maradt: egyrészt válságkezelés ügyében inkább csöndben maradni, másrészt pedig felhagyni a vírus elleni védekezés támadásával”.

(Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán)

www.mandiner.hu

 

Megjegyzések

  1. Gyurcsány (né), a 18-22 évesek 300 ezren vannak. A 35-65 évesek 3 millióan, + a 2 millió 65 +-os nyugdíjas.
    Miért nem mer azokkal a nemzet törzsével leülni diskurálni. Miért nem mer tételes, részletes negyedévre lebontott programmal elő állni. Hadobálni mindenki tud aki a maga értelmi színvonalán áll. Adózás, szociális juttatások (gyes, gyed, csp, CSOK, babaváró, 13. havi nyugdíj, nyugdíj emelés módszere, energia árak, központi államigazgatás létszám csökkentése. Munkahely teremtés, EU kapcsolatok, migránsok beengedése, külkapcsolatok iránya országonként. Külhoni magyarok segítése, anyagilag, erkölcsileg.
    Az anyós általi meggazdagítása, hogy beköltözhessen a rabólt zsidó villába csicskának és az apró használhassa mint házi strómant. Erről fecsegjen.
    Nem érdekelnek a csacsogásai. A konkrét kérdésekre válaszoljon.
    Apropó, miért is hívja magukat baloldalinak? (tudjuk imád hazudni) Maga mint tőke tulajdonos a munkavállalókat nem, hogy nem képviseli hanem kiszipolyozza.
    ( Mint minden tőke tulajdonos. Nem csak maga!)
    Maga a baloldallal antagonisztikus ellentétben van.
    Maga a baloldalnak kifejezetten az ellensége!
    Ha nem így lenne akkor nem tudna évente a fillérekért, ingyen pénzből össze lopott üzemekből azok nyereségéből évente 180 - 240 -800 millió Ft-ot nyereséget, osztalék címén kivenni, miközben a munkavállalóknak filléreket fizet!
    Mind ettől függetlenül lenne feladata a Fidesz felső és középvezetőinek a választókerületekben fő állásban ellevő 15-20 főnek is a fiatalok köreiben!

    VálaszTörlés
  2. Valahányszor világgá böfög ez hazaáruló, hazánk testén furunkulusként élősködő nem gyurcsotányné,annyi alkalommal kell le írni valójában ki ő és mi a célja!

    Ez az öszödi kígyóné a Bolgár maffia főnökkel való üzleti kapcsolata miatti felelősségre vonás elöl a mentelmi jog védelmébe menekült menekítette férje az öszödi böszme  , a Bolgár maffia vezérrel való ismeretségét először bolsi szokásnak meg felelőn csipöböl tagadta !!!
    Míg férje a Szemlőhegyi böszme kígyó levélben könyörgöt Merkelisztán kancellárjának, vonuljon már be(mint Szovjet unió,56-ban ősei kérésére) Magyarországba, mert ez az átkozott nép nem akarja vezérének!!!
    A villában ahol életét tengeti hogy is jutott, apró antal és piroska néninek meg tetszett,apró elvtárs hatalmánál fogva a Szemlőhegyi zsidó családot egy este,egy kis bőrönddel deportáltatta egy Recski pajtába, már ez magában is elég hogy meg ítéltessék,napjainkban hasonló jellemtelenségről tesz bizonyságot, hiába született bolsevik!!!!
    Célja eléréséért, hazánkból sorosista Brüsszeli gyarmatot,Magyarország népét a sorosenzusi Brüsszel RABSZOLGÁIVÁ  tenné!
    Magyarország vezetésére, Brüsszel segítségével férjét az öszödi kígyót , vagy saját magát öszödi kígyónét neveztetné ki,mert az isten adta nép gyurcsótányt 2006 óta nem kedveli,egyenesen utálja !!!

    Emlékeztetőül, egy apró(ság)Dobrev Klára "DK rt." 2010 előtt a fejlesztési ügynökség elnökhelyetteseként felügyelte az EMIR fejlesztését (az EMIR az európai uniós pályázatok nyomon követését szolgáló informatikai hálózatot jelenti)holnem volt nyílt közbeszerzés, sem nyilvános pályáztatás ezért 17,9 milliárd forintot kellett visszafizetnie a magyar államnak! A népnek!

    VálaszTörlés
  3. Fidesz hazugságai , kimondottan a rosszindulatra építi mondanivalóját ! Ellenségkép ott van minden egyes mondatába ! Milyen MAGYAR barátságról lehet itt beszélni !!! Szeretném a Fidesztől hallani azt , hogy miért vagyunk ennyire szegények - Orbánnak hogyan jött össze a hatvanpusztai iszonyatosan hatalmas birtoka - miből , kinek a pénze bánja ezt , Mészáros kinek a pénztárosa , magán nyugdíj hová tűnt el 3000 milliárd , iszap károsultaknak a számlájára küldött pénz sokasága , hová lett ??? Jogállamiság kérdését milyen jogon tagadja meg , ha az EU tagjai , mindannyian elismerik !!!

    VálaszTörlés
  4. UI : Parlamentben , mit keres olyan ember Fideszes , akik ellen eljárás indult !

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése