Óriásit hazudott az Index Müller Cecíliáról

 Ehhez pofa kell! Undorító!

Míg korábban az Index a veszélyhelyzettel kapcsolatban állított valótlanságot, most Müller Cecília országos tiszti főorvost próbálja lejáratni. Az internetes portál a Hírklikkre hivatkozva ugyanis azt írta, hogy „bár tisztsége betöltéséhez nincs szüksége rá, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ honlapján szereplő adatlap szerint Müller Cecília országos tiszti főorvos nem rendelkezik praxisengedéllyel és működési nyilvántartással”.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye szerint az Index szerkesztősége az érintettek megkérdezése előtt ferdített és csúsztatott.


 

Az internetes portál félinformációkat jelentetett meg, azt sugallva, hogy megkérdőjelezhető az országos tiszti főorvos szakmai hozzáértése.

– A hivatkozott cikk eleve ferdít, mert praxisengedélyük a háziorvosoknak van. Amiről a cikkben szó van, az a működési nyilvántartás, amit ötévente kell megújítania minden orvosnak, aki önállóan végez egészségügyi tevékenységet. Akik közfeladatot látnak el (például a tiszti főorvosok, államigazgatási szerveknél dolgozó orvosok), azoknak nem szükséges érvényes működési nyilvántartással rendelkezniük, mert a közfeladat idejével a működési nyilvántartási ciklus meghosszabbodik – magyarázza a közlemény.

Hangsúlyozzák:

elkeserítő látni, hogy az országunkat is sújtó rendkívüli helyzetben egyesek azon fáradoznak, hogy hibát találjanak a járványügyi védekezésben, és indulatokat gerjesztve aláássák az emberek bizalmát.

www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések

  1. Mondja a falus ferkó a hideg víz zuhanytól kijózanodni vágyó , vagy korozs elvti athinája " a nagyszerű ( áll mentős ) asszony "
    és hozzájuk hasonlók véleményére támaszkodó soros csicska hazaáruló ellenzéki komcsináci moslék katyvasz !

    És az ellenzéki sajtó (?),nos jól jellemzi ezeket ( ballib média ) kik NOVÁK KATALIN 2019 márciusban , Olaszország Veronai családok világkongresszusán  ,egy nappal előbb a  még el nem hangzót  beszédéről írtak ,a közönség reakciójáról is,mind erre nemes egyszerűséggel legyintve  ,mondták na és , le van szarva !
    Kell ennél több ?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Írja az Orbán által elsöpört nem létező index !

      Törlés
  2. Egyáltalán, kinek van erre energiája? És ha már ilyesmire vetemedik, lehetne annyira eszes, hogy utánanéz a köztisztviselői státusznak. Vagy annyira elborítja a gyűlölet az agyát? Avagy így akarják befolyásolni a tudatlan tömegeket, akik falják a fake newst, mindegy mit mondanak neki , elhiszi és továbbadja, csak zorbánozás legyen...Emberek! Hol élünk? És hogyan? Szégyen és gyalázat ide süllyedni. Majd menjenek tüntetni, hogy nincs sajtószabadság!! Hát akkor ez micsoda?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése