Nagy bejelentést tett Lékai-Kiss Ramóna

Hatalmas változás jön az életében.

Amikor Lékai Máté aláírta a szerződését a Ferencvárosi TC kézilabdacsapatával, és távozott a Telekom Veszprém gárdájától, az nem csupán a karrierjére, hanem a családjára is hatással volt.

A TV2 műsorvezetője és sportoló férje egy ideje Veszprémben élnek, de hamarosan költözni szeretnének. "Amikor Noé megszületett, és kijöttünk a kórházból, értelemszerű volt, hogy oda megyünk, ahol apa van. A sors fintora, hogy ebben a városban születtem én is, ott él a családom és a gyerekkori barátaim. Ezt örömmel vettük, a Veszprém–Budapest távolság nem egy kivitelezhetetlen dolog, az én munkám pedig könnyebben koordinálható, mint a férjemé. Mindig is biztos volt, hogy ahová ő megy, mi is követjük, és onnan próbáljuk tető alá hozni a munkáimat" – mesélte a hot!-nak Lékai-Kiss Ramóna.


 

"Most viszont kialakult egy olyan helyzet, hogy Veszprémben élünk, de mindketten Budapesten dolgozunk, nap mint nap ingázunk. Úgy döntöttünk, hogy ennek így semmi értelme, úgyhogy Budapestre költözünk, Noé itt lesz majd óvodás. Hirtelen változás ez az életünkben. Ugyan van egy picike bázisunk a fővárosban, ahol ott tudunk aludni, de hosszú távú otthonnak nem megfelelő. Mivel nekem most indult be az őszi szezon, ezért még ingázunk, Noé pedig ott kezdi az ovit, ahol a bölcsibe járt. Úgy képzeljük el, hogy 2023 januárjától budapesti lakosok leszünk. Keressük az otthonunkat, ahol fészket rakhatunk" - monda.

www.origo.hu

 

Megjegyzések